درگیری نظامیان صهیونیست با فلسطینی‌ها در الخلیل

سه شنبه 2 مهر 1392
14:06
درگیری نظامیان صهیونیست با فلسطینی‌ها در الخلیل نیروهای رژیم صهیونیستی صبح امروز (سه شنبه) دهها شهروند فلسطینی را در الخلیل بازداشت کرده و بیش از 11 نفر را با گلوله های پلاستیکی و گاز اشک آور مصدوم کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در پی هلاکت یک نظامی صهیونیست به ضرب گلوله، شهر الخلیل همچنان تحت محاصره شدید این رژیم قرار دارد. 
نظامیان رژیم صهیونیستی، همه ورودی های شهر را بسته و چندین پست ایست و بازرسی برپا کرده و ورودی "بیت عنون" واقع در شمال الخلیل را نیز با موانع سیمانی مسدود کرده اند.
سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر تأکید کرد عملیات جستجوی نیروهای ارتش با سخت گیری بیشتری ادامه دارد. 
"موشه یعلون" وزیرجنگ رژیم صهیونیستی هم گفت: روز گذشته رایزنی هایی با اعضای نهادهای امنیتی برای دستگیری ضارب سرباز اسراییلی صورت گرفته، و وی بهای اقدام خود را خواهد پرداخت.
رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این از افزایش تعداد نیروهای صهیونیست درکرانه باختری خبر داده بود.
نیروهای رژیم اشغالگر، روز گذشته با یورش به مناطق مختلف در کرانه باختری 12 فلسطینی را بازداشت کردند.
یک سرباز صهیونیست روز یکشنبه در پی شلیک افراد مسلح به نیروهای ارتش صهیونیستی درمنطقه حرم ابراهیمی واقع در الخلیل کشته شد.
منابع صهیونیستی اعلام کردند درجریان حمله به نیروهای نظامی یک سرباز اسرائیلی به شدت آسیب دید که برای مداوا به بیمارستان " هداسا عین کارم " قدس منتقل شد اما بر اساس اعلام کادر پزشکی وی به دلیل شدت جراحت در مسیر انتقال به بیمارستان مرد.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید اختلاف ایتالیا و اسپانیا بر سر کنترل‌های مرزی


عملیات مارب؛ ابتکارعمل مجدد انصارالله و تحکیم معادله بازدارندگی در برابر ریاض


حملات شدید روسیه به کی‌یف و مناطق اطراف آن + فیلم


مقام یمنی: هر ائتلاف نظامی که به یمن حمله کند، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


کدام فرضیات واشنگتن درباره جنگ با ایران اشتباه از کار درآمد


مدیرکل پارلمانی وزارت خارجه: خبرنگاران در جنگ تحمیلی روایتگر مظلومیت و مقاومت مردم بودند


وزارت دفاع: خبرنگاران یاوران راهبردی در شکل‌گیری گفتمان دفاع همه‌جانبه ایران هستند


سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا در پی راهی برای خروج از جنگ با ایران است


هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید