ابوظبی سفیر خود را از تونس فراخواند؛

واکنش تند امارات به حمایت تونس از مرسی

شنبه 6 مهر 1392
16:07
واکنش تند امارات به حمایت تونس از مرسی امارات عربی متحده سفیر خود را در تونس فرا خواند تا مخالفت خود را با درخواست منصف مرزوقی، رئیس جمهور تونس، برای آزاد کردن محمد مرسی، رئیس جمهور برکنار شده مصر نشان دهد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزارت امور خارجه امارات در ابوظبی، سالم القطام، سفیر این کشور در تونس را "برای رایزنی درباره اوضاع منطقه و مسائل دوجانبه" فراخواند.

روزنامه الخلیج نیز اعلام کرد که علت فراخواندن سفیر "حملات رئیس جمهور تونس علیه مصر و رهبری جدید این کشور است که امارات این گونه رفتار سران این کشور را غیر قابل قبول می داند."
این روزنامه نوشت: حمله به حاکمیت جدید مصر از طرف کشوری برادر و دوست مانند تونس شایسته نیست.

به نوشته روزنامه های منطقه، مرزوقی که وابسته به اسلام خواهان حزب حاکم النهضه تونس است، در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، مسؤولان جدید مصر را هدف حمله قرار داد و آزادی محمد مرسی را خواستار شد.

امارات و عربستان از اولین کشورهایی بودند که از مداخله ارتش مصر برای برکناری اخوان المسلمین از قدرت استقبال کردند. این دو کشور و کویت پس از برکناری مرسی از قدرت، 12 میلیارد دلار به مصر کمک کردند.

0% ...

آخرین اخبار

شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد