واکنش غیرمنتظره نمایندگان کنیست به اظهارات نتانیاهو

چهارشنبه 10 مهر 1392
10:44
واکنش غیرمنتظره نمایندگان کنیست به اظهارات نتانیاهو پس از سخنرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، شماری از نمایندگان این رژیم در کنیست لحن سخنان و اظهارات مطرح شده او درباره ایران را نامناسب دانستند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم ""یحیموویتش" از نمایندگان زن کنیست گفت: نباید به جامعه جهانی اینگونه القا شود که مسأله ایران فقط مربوط به (رژیم) "اسرائیل" است.
رادیو رژیم صهیونیستی به نقل از این نماینده صهیونیست، افزود: هدایت تلاشها برای حل مسأله هسته ای ایران باید برعهده آمریکا قرار بگیرد.
"زهافا غلؤون" رئیس حزب "میرتس" نیز تأکید کرد: نتانیاهو به شیوه سخنرانی گذشته خود بازگشته و به جای استقبال از تلاشهای بین المللی برای آغاز مذاکره با ایران، به تهدید روی آورده است.
اما در مقابل برخی نمایندگان مانند "ایلی یشای" از حزب "شاس"، از اظهارات کینه توزانه نتانیاهو که بیشتر آن به موضوع ایران اختصاص یافته بود، استقبال کردند.

0% ...

آخرین اخبار

شکار در آشیانه؛ روایتی از جسورانه‌ترین عملیات نفوذ به قلب پایگاه آمریکایی


پلوسی: ما به جنگ رفتیم و باختیم/توافق ترامپ شکستی برای آمریکاست


هشدار حماس درباره موافقت تل‌آویو با ساخت ۵۷۶ واحد جدید در کرانه باختری


مسعود پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد


شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم