حامیان مرسی جمعه تظاهرات می کنند

پنج‌شنبه 25 مهر 1392
16:53
حامیان مرسی جمعه تظاهرات می کنند ائتلاف ملی حمایت از مشروعیت در مصر امروز (پنجشنبه) از طرفدارانش خواست فردا ‌به مناسبت صدمین روز برکناری محمد مرسی رئیس جمهور این کشور، تظاهرات کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ائتلاف حامی محمد مرسی، رئیس جمهور برکنارشده مصر، در بیانیه‌ای از طرفدارانش خواست جمعه  با شعار "تعیین تکلیف" در میدان "روکسی" و خیابان المعادی در قاهره و میدان المحطه در استان جیزه غرب قاهره ‌ تظاهرات کنند.
در این بیانیه آمده است: از نشانه‌های این 100 روز بدتر شدن اوضاع امنیتی، افزایش دروغ و نیرنگ در رسانه ها ،‌ سرکوب تظاهرات،‌ نبود آزادی ،‌ بازداشت سیاستمداران مخالف کودتا، کنترل مجدد نظامیان بر همه امور کشور و وضع بد اقتصادی است.
خبرگزاری شین‌هوا خاطرنشان کرد که ائتلاف حامیان مرسی در بیانیه خود به نکوهش عاملان "کودتا" پرداخته و تاکید کرده اند که معایب این "کودتا" قابل شمارش نیست ولی به عنوان مخالفان همچنان به فعالیت‌های  "مسالمت آمیز" خود ضد این اقدام ادامه داده، و مطمئن هستند که به هدف خود می رسند.
برکناری محمد مرسی در سوم ژوئیه گذشته توسط نقشه راهی که وزیر دفاع وقت ژنرال سیسی با سران سیاسی و مذهبی به توافق رسیده بود، صورت گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید