زائران آزاده لبنانی به خاک کشورشان بازگشتند

شنبه 27 مهر 1392
23:17
زائران آزاده لبنانی به خاک کشورشان بازگشتند خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، زائران لبنانی که به تازگی از دست گروه های مسلح در سوریه آزاد شده اند، سرانجام وارد خاک کشورشان شدند.

خبرنگار شبکه العالم شامگاه شنبه از فرودگاه بیروت گزارش داد، هواپیمای حامل زائران سرانجام در این فرودگاه به زمین نشست.

مسئولان و خانواده های زائران و شماری از شهروندان لبنانی از ساعتها قبل در فرودگاه بیروت در انتظار بازگشت زائران آزاده بودند.

"عدنان منصور" وزیر خارجه و "مروان شربل" وزیر کشور و سرلشکر "عباس ابراهیم" رئیس اداره امنیت لبنان برای استقبال از زائران آزاده به فرودگاه بیروت آمده بودند، و در این فرودگاه تدابیر امنیتی شدیدی برای مراسم استقبال از زائران برقرار شد.

"دانیال شعیب" شامگاه دیروز در مصاحبه با شبکه العالم با تأیید خبر آزادی این زائران اظهار امیدواری کرده بود که این زائران امروز به خاک کشورشان بازگردند.

این زائران حدود 17 ماه پیش در حال بازگشت به لبنان در خاک سوریه به دست عناصر وابسته به گروه های مسلح ربوده شدند.

0% ...

آخرین اخبار

"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز


سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در یمن + فیلم


آمریکا دوباره گزارشگر سازمان ملل را تحریم کرد


بیانیه گردان مقاومت "اولیاء الدم" عراق در مورد تحویل سلاح خود به دولت


جان فشانی های غزه و لبنان و بشارت‌های پیروزی


تکرار قهرمانی تیم ملی والیبال زنان ایران در آسیای مرکزی


محسن رضایی: محاصره را خواهیم شکست


قالیباف: امتیازات را نه با گفت‌و‌گو، بلکه با موشک‌ها می‌گیریم


ابوترابی خطیب نمازجمعه تهران: اقتدار دفاعی ایران موازنه قدرت را تغییر داده است