طرح خطرناک صهیونیستها برای تقسیم مسجد الاقصی

يکشنبه 12 آبان 1392
19:33
طرح خطرناک صهیونیستها برای تقسیم مسجد الاقصی هیات اسلامی ـ مسیحی دفاع از قدس و مقدسات نسبت به طرح وزارت موسوم به ادیان صهیونیستی برای تصویب قانونی در خصوص تقسیم مسجدالاقصی، هشدار داد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه دکتر "حنا عیسی" دبیرکل هیات اسلامی ـ مسیحی دفاع از قدس و مقدسات، در گفت و گوی مطبوعاتی تاکید کرد که مسجدالاقصی به طور کامل حق مسلمانان است و تقسیم آن به هیچ نحوی قابل پذیرش نیست .
طبق طرحی که وزارت ادیان صهیونیستی ارائه کرده برای اولین بار از سال 1967 تا کنون به یهودیان اجازه برگزاری مراسم دینی در مسجدالاقصی داده خواهد شد؛ و این قانون سعی دارد با تقسیم مسجدالاقصی میان مسلمانان و یهودیان جایگاه ها و زمان های خاصی را برای برگزاری آیین یهودیان به صورت فردی و جماعت در این مسجد معین کند.
دبیر کل هیات اسلامی ـ مسیحی دفاع از قدس و مقدسات خاطرنشان کرد مقامات رژیم صهیونیستی تمام امکانات و طرحها و برنامه هایش را برای سیطره بر مسجدالاقصی و تقسیم آن به کار گرفته تا زمینه برای ساخت معبد ادعایی در این مسجد فراهم شود.
حنا عیسی ازتمام کسانی که می توانند خود را به مسجدالاقصی یا نزدیک آن برسانند خواست با تشکیل زنجیره انسانی از این مکان مقدس در برابر طرحهای یهودی حفاظت کنند.
وی از شورای امنیت و جامعه جهانی هم خواست که به وظایف خود در این زمینه عمل کرده و رژیم صهیونیستی را به توقف طرحهای ناقض قوانین بین المللی ملزم کنند.

0% ...

آخرین اخبار

ابراز نگرانی سازمان ملل از تهدید‌های ترامپ علیه ایران


ادامه حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی فلسطین + فیلم


مردم ترکیه در محکومیت تجاوز آمریکایی-صهیونی علیه ایران تظاهرات کردند


نامه ایران به سازمان ملل درباره اعتراف آمریکا به تسلیح گروه‌های معاند


رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند