ارتش سوریه مقر لشکر 80 را پاکسازی کرد

جمعه 17 آبان 1392
16:43
ارتش سوریه مقر لشکر 80 را پاکسازی کرد دیده بان حقوق بشر سوریه - وابسته به مخالفان - روز جمعه اعلام کرد که ارتش سوریه، بخش های گسترده ای از محیط پایگاه نظامی لشکر 80 را بازپس گرفت که این مساله نقش مهمی در پاکسازی و ایمن سازی فرودگاه بین المللی حلب دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، لشکر 80، عهده دار تامین امنیت فرودگاه بین المللی حلب بود که گروه های مسلح تروریست، آن را ماه فوریه گذشته تصرف کرده بودند.
دیده بان حقوق بشر سوریه، که سازمانی نزدیک به محافل گروه های مسلح است، تاکید کرد: از ساعت 4 بامداد امروز، نیروهای ارتش سوریه با پشتیبانی نیروهای امنیتی و افسرانی از حزب الله لبنان، با چندین گروه مسلح و عناصر سازمان دولت اسلامی عراق و شام (داعش) در پایگاه نظامی لشکر 80 درگیر شدند.
به گفته دیده بان حقوق بشر سوریه، نیروهای ارتش سوریه، وارد پایگاه نظامی لشکر 80 شدند و بخش های گسترده ای از آن را آزاد کردند و این در حالی است که گروه های مسلح و داعش نیز، نیروهای کمکی به این منطقه اعزام کرده اند.
دیده بان حقوق بشر سوریه از تلفات سنگین دو طرف خبر داد و تاکید کرد که از دوساعت پیش تاکنون درگیری ها با بمباران شدید مناطق اطراف این پایگاه نظامی همراه شده است.

این در حالی است که با تصرف مقر این لشکر, عملا امنیت فرودگاه بین المللی حلب تامین خواهد شد و با ورود ستون نظامی ارتش سوریه به محیط این فرودگاه، از طریق جاده بین المللی حلب - دمشق ارتش به سمت مناطق جنوب غرب حلب حرکت خواهد نمود.

26

0% ...

آخرین اخبار

سایه سنگین اهانت‌های ترامپ بر دستور کار سفر نخست وزیر عراق به آمریکا


صعود مقتدرانه وفایی به جمع ۴ اسنوکرباز برتر لیگ قهرمانی ۲۰۲۶


پیام تبریک وزیر امور خارجه کشورمان به وزیر امور خارجه جدید ونزوئلا


زیرساخت بزنید,، هرچه زیرساخت در منطقه باقی‌مانده را می‌زنیم


ضربه به ستون فقرات عملیاتی آمریکا در خلیج فارس؛ رادار و مخازن سوخت در بحرین نابود شدند


ضربه سنگین به زیرساخت‌های نظامی آمریکا در کویت؛ از انهدام مرکز راداری تا اسکله شعیبیه


کارزار نروژ برای تعلیق رژیم صهیونیستی از فیفا


مرکز فرماندهی آمریکا در الازرق زیر آتش موشک‌های خیبرشکن


پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد