تشکیل نخستین کابینه مخالفان سوریه در ترکیه

سه شنبه 21 آبان 1392
14:30
تشکیل نخستین کابینه مخالفان سوریه در ترکیه ائتلاف مخالفان سوریه در نشستی در استانبول ترکیه، کابینه ای را به ریاست "احمد العطمه" تشكيل داد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، اعضاي ائتلاف مخالفان سوریه در نشست خود در استانبول ساختار اولين کابینه مخالفان به رياست "احمد الطعمه" انتخاب كردند.
وزارت دفاع به اسعد مصطفي، وزارت دارايي و اقتصاد به ابراهيم ميرو و پست معاون نخست وزير به اياد القدسي محول شد.
ريما فليحان عضو ائتلاف و سخنگوي كميته هاي هماهنگي محلي در سوريه گفت: رايزني ها براي تكميل انتخاب وزيران بهداشت، كشور و آموزش و پرورش ادامه دارد چرا كه نامزدي موفق به احراز اين پست ها نشده است.

گفته می شود در جریان این درگیری ها بین احمد الجربا رئیس "ائتلاف خالفان سوریه" و "لوئی مقداد" سخنگوی ستاد "ارتش آزاد" در حاشیه نشست اختلافی به وجود آمد که باعث مشاجره و در نهایت سیلی زدن احمد الجربا به لوئی مقداد شد.

لوئی مقداد به مرکز اطلاع رسانی حلب (وابسته به مخالفان) گفته است احمد جربا به وی سیلی زده است، و او از پلیس ترکیه خواسته تا درباره این حادثه تحقیق کند.

اختلاف این دو درباره تعداد کرسی های ستاد ارتش آزاد در ائتلاف بوده است.

نشست دو روزه مخالفان سوریه در استانبول برای بررسی مشارکت در ژنو2 و رای اعتماد به دولت موقت مخالفان در خارج از سوریه به نخست وزیری «احمد طعمه» برگزار شد.

به گفته ناظران اختلاف و شکاف عمیق میان اعضای ائتلاف در این نشست کاملا بارز بود.

0% ...

آخرین اخبار

دستگیری تعداد ۸ نفر از اشرار مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی


درگیری لفظی ترامپ و هگست بر سر بحران مهمات و درگیری با ایران


۲ نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان به هلاکت رسیدند


هاکان فیدان: اسرائیل هیچ قصدی برای دستیابی به صلح ندارد


حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


تعلیق مذاکرات بیروت و تل آویو در پی حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بدون تامین حقوق مشروع مردم فلسطین، امنیت نخواهید داشت


تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها