حمایت توهین کننده ادیان از اخوان المسلمین مصر

جمعه 24 آبان 1392
23:06
حمایت توهین کننده ادیان از اخوان المسلمین مصر العالم - وجدی غنیم مبلغ افراطی مصری که پیش از این به دلیل توهین به ادیان تحت تعقیب قرار گرفته بود، در حمایت از محمد مرسی و اخوان المسلمین، سلفی های مصر را به شدت مورد انتقاد قرار داد و آنها را خائن خواند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وجدی غنیم با انتشار پیامی در یوتیوب حزب النور و سلفی های مصر را به خاطر همکاری با "صلیبی ها" و "سکولارها" علیه محمد مرسی "رئیس جمهوری اسلامگرای مصر" به خیانت متهم کرد.

وجدی غنیم گفت: سلفی ها با همکاری " تواضروس دوم" (رهبر مسیحیان قبطی مصر) و صلیبی ها در عزل مرسی به برادران مسلمان خود خیانت کرد.

گفتنی است حزب سلفی النور پس از انقلاب 25 ژانویه 2011 که به سقوط حسنی مبارک انجامید، تاسیس شد و در انتخابات پارلمانی این کشور 22 درصد آراء را به دست آورد.

اما وجدی غنیم مبلغ اخوانی سرشناس از زندانیانی است که پس از پیروزی محمد مرسی در انتخابات ریاست جمهوری با اختیارات ویژه وی آزاد شد.

وی به دلیل توهین به پیامبراکرم (ص)، دروغ بستن به ایشان و توهین به ادیان آسمانی مورد تعقیب قرار گرفت و بازداشت شد.

وجدی غنیم، 10 سال پیش پس از بازداشتهای مکرر در دوران حسنی مبارک رئیس جمهوری مخلوع مصر، سرزمین مادری خود را ترک کرد و به بحرین رفت، اما پس از مدتی از بحرین اخراج شد.

پس از 4 سال اقامت در آمریکا، از این کشور نیز اخراج شد و پس از آن در آفریقای جنوبی مستقر شد و مورد سوء قصد قرار گرفت و همین امر موجب مهاجرت وی به یمن شد و چند سالی در یمن زندگی کرد که بازهم اظهاراتش باعث بازداشت و اخراج از این کشور شد. با ورود به مصر پس از چندی به دلیل توهین به مسیحیان بازداشت شد و سرانجام مرسی وی را آزاد کرد.

پس از بازداشت مرسی و سران اخوان المسلمین وی بازهم تحت تعقیب قرار گرفته است و قرار است همراه با سران اخوان المسلمین محاکمه شود.

 

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی