نبیه بری: انفجار همه لبنانی ها را هدف گرفت

سه شنبه 28 آبان 1392
19:04
نبیه بری: انفجار همه لبنانی ها را هدف گرفت العالم - رییس مجلس نمایندگان لبنان، ضمن محکوم کردن حمله تروریستی امروز (سه شنبه) در پایتخت این کشور و نزدیکی سفارت ایران ، تاکید کرد که این انفجار در واقع همه لبنانی ها را مورد هدف قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نبیه بري با صدور بیانیه ای خاطرنشان کرد که این جنایت نه فقط سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت بلکه لبنان وهمه لبنانی ها را هدف قرار داده است.

بری افزود: هدف قرار دادن سفارت ایران در بیروت به علت تلاش های جمهوری اسلامی ایران در زمینه تقویت وحدت لبنانی ها و تلاش مستمر ایران برای حمایت از ثبات، آزادی و وحدت لبنان صورت گرفته است.

رییس مجلس نمایندگان لبنان گفت: این اقدام جنایتکارانه وحدت لبنان را هدف قرار داده است و تلاشی برای اختلاف افکنی میان لبنانی ها به شمار می رود، در نتیجه توطئه بودن این حمله برای اغلب لبنانی روشن است.

نبیه بری شهادت حجت الاسلام، ابراهیم انصاری رایزن فرهنگی سفارت ایران دراین حمله را به رهبر معظم ایران ، رئیس جمهوری، مجلس، مردم ایران و نیز خانواده این شهید تسلیت گفت و برای مجروحان شفای عاجل مسالت کرد.

صبح امروز (سه شنبه) دو انفجار انتحاری نزدیک سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت، 23 شهید و 146 مجروح بر جا گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد


تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


تقدیر قالیباف از ایستادگی شجاعانهٔ پاپ لئو در برابر جنایت‌های جنگی