پیوستن گروهک تروریستی فاروق به داعش

چهارشنبه 29 آبان 1392
18:10
پیوستن گروهک تروریستی فاروق به داعش العالم - گروه های تروریستی که در روزها و ماه های اخیر شکست های پی در پی از ارتش سوریه خورده اند، حیات بزدلانه خود را در پیوستن به هم تجربه می کنند.

به گزارش شبکه خبری العالم، گروهک تروریستی فاروق که تا پیش از این وابسته به گروه موسوم به "ارتش آزاد" بود در اقدامی غیرمنتظره از ارتش آزاد جدا شد و به گروهک تروریستی داعش پیوست؛ اقدامی که موجب تعجب ناظران بین المللی شده است.

خبرگزاری آسیا به نقل از منابعِ نزدیک به گروه های تروریستی فعال در سوریه گزارش داد : گروهک تروریستی فاروق از دو روز پیش همکاری خود با گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) آغاز کرده است.

بنا بر این گزارش، گروهک تروریستی فاروق پس از اعلام همکاری با داعش پرچم خود را از مواضع باقی مانده این گروهک در شهر حمص پایین آورده و به جای آن پرچم داعش را نصب کرده است.
گروه های تروریستی  که با تفکرات و اعتقادات متفاوت در حال جنگ با ارتش سوریه هستند، به دلیل تحمل شکست های پی در پی در روزها و ماه های اخیر و دادن تلفات زیاد، در حال پیوستن به همدیگر هستند.

0% ...

آخرین اخبار

آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم