هشدار عربستان درباره توافق ایران و 6 کشور

شنبه 2 آذر 1392
10:09
هشدار عربستان درباره توافق ایران و 6 کشور عربستان سعودی به آمریکا و دیگر کشورهای غربی هشدار داده است که در صورت رسیدن به توافق هسته‌‌ای با ایران، دست روی دست نخواهد گذاشت.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه تایمز با انتشار گزارشی نوشت: "عربستان به غرب هشدار داده است که اگر آمریکا و انگلیس و سایر قدرت های بزرگ در مهار برنامه هسته ای ایران شکست بخوردند، دست روی دست نخواهد گذاشت."
این گزارش بر مبنای اظهارات "محمد بن نواف بن عبدالعزیز" سفیر سعودی در لندن در گفت و گو با تایمز تهیه شده است.
سفیر عربستان در لندن در این گفت و گو اظهار داشت: "همه گزینه ها روی میز است."
روزنامه تایمز نوشت: سفیر سعودی این مطلب را در اشاره تلویحی به این مسئله بیان کرد که کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نگران و ناراحت از برنامه هسته ای ایران هستند و ادعا می کنند که ممکن است به "رقابت تسلیحاتی هسته ای" منجر شود.
تایمز خاطرنشان کرد که این مصاحبه با سفیر عربستان در انگلیس میزان ناامیدی عربستان از تعامل غرب با ایران را منعکس می کند.
سفیر سعودی در این مصاحبه گفت: شتاب واشنگتن برای جذب تهران و بازنگری گسترده در سیاست خارجی آمریکا در منطقه، امری مبهم است.
وی افزود: سیاست آتش بس در گذشته موفقیت آمیز نبود و فکر می کنم که در قرن 21 به موفقیت برسد.
سفیر سعودی گفت که بازیگران اصلی در شورای امنیت همگی باید سرزنش شوند،  زیرا هرگونه معامله ای که صورت گیرد، آنها درقبال آن مسئول هستند.

پیش از این رسانه های غربی گزارشهای متعددی را در خصوص سرمایه گذاری عربستان در برنامه هسته ای پاکستان و احتمال وارد کردن بمب هسته ای از این کشور منتشر کرده بودند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دستگیری دو مزدور وابسته به رژیم صهیونیستی در ارومیه


گزارش ویژه شبکه خبری العالم از تشییع پیکر خبرنگار شهید خود "حسام زیدان" + فیلم


سپاه: یک فروند پهپاد MQ1 آمریکا با پدافند نوین ما منهدم شد


آشوب در پاریس پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + فیلم


محمد نزال: اتحادیه اروپا باید از تصمیم اعمال تحریم‌ علیه مقاومت فلسطین صرف نظر کند


وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم


نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است