اعزام صهیونیست ها به آمریکا برای بررسی پرونده ایران

دوشنبه 4 آذر 1392
19:15
اعزام صهیونیست ها به آمریکا برای بررسی پرونده ایران العالم - نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس از برنامه یک هیات بلند پایه به واشنگتن به منظور بررسی پرونده هسته ای ایران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، بنیامین نتانیاهو امروز( دوشنبه ) تاکید کرد که هیاتی به ریاست مشاور امنیت ملی برای بررسی توافق هسته ای نهایی با ایران، به واشنگتن خواهد فرستاد.

بنیامین نتانیاهو در گفتگو با اعضای حزب لکود که خود ریاست آن را به عهده دارد، گفت: "شب گذشته با اوباما صحبت کردم و توافق کردیم که هیاتی از اسراییل به ریاست یوسی کوهین مشاور امنیت ملی طی روزهای آتی برای بررسی موضوع توافق نهایی با ایران، به امریکا سفر کند".

وی ادعا کرد: "این توافق باید به یک نتیجه بینجامد و آن برچیدن توان هسته ای نظامی ایران است".

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی توافق اولیه روز گذشته ایران و قدرتهای بزرگ را یک اشتباه تاریخی توصیف کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند