عربستان نظارت بر اینترنت را تشدید می کند

دوشنبه 11 آذر 1392
18:12
عربستان نظارت بر اینترنت را تشدید می کند العالم - یک مسوول سعودی امروز (دوشنبه) از تصمیم عربستان برای اعمال ضوابط و شرایط نظارتی شدید بر مطالب تصویری تعدادی از پایگاههای اینترنتی از جمله "یوتیوب" خبر داد.

به گزارش شبکه خبری العالم، روزنامه انگلیسی "الحیاه" در پایگاه الکترونیکی خود به نقل از "ریاض نجم" رییس اداره کل سمعی بصری عربستان نوشت: هدف از این اقدام، کنترل فعالیتهای جوانانی است که وارد این عرصه می شوند بدون آنکه از سقف مجاز برای استفاده از آن آگاه باشند.

وی افزود: کشوری در جهان وجو ندارد که اجازه دهد هیچ نظارت و کنترلی نباشد؛ اما تفاوت میان کشورها در میزان ضوابط و مقررات و شرایط تعیین شده است و بر طبق عادات و آداب و رسوم جامعه، این ضوابط کم وزیاد می شوند.

0% ...

آخرین اخبار

المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است