تروریستها از شهروندان به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند؛

گزارش العالم از جنایات تروریست‌ها در عدرای سوریه

دوشنبه 2 دی 1392
18:52
خبرنگار شبکه العالم در دمشق از وخامت اوضاع در شهر عدرا به دلیل ادامه جنایات گروه های مسلح و استفاده از شهروندان به عنوان سپر انسانی برای جلوگیری از پیشروی ارتش در این منطقه خبر داد.
"مازن سلمو" امروز (دوشنبه) گزارش داد: اوضاع شهر عدرا در ریف دمشق به علت ادامه کشتار و آدم ربایی از سوی گروه های تروریستی و استفاده از اهالی این منطقه به عنوان سپر انسانی، روز به روز وخیم تر می شود.
یک نظامی سوری در شهر عدرا در این خصوص به خبرنگار العالم گفت: با توجه به این که گروه های مسلح از اهالی شهر عدرا به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند، پیشروی ارتش سوریه در این منطقه به کندی صورت می گیرد زیرا ارتش نمی خواهد هنگام عملیات به شهروندان آسیب برسد. خبرنگار العالم اظهار داشت: نیروهای ارتش سوریه که در اطراف شهر عدرا مستقر شده اند تا در فرصتی مناسب عملیات پاکسازی را اجرا کنند، دو خودروی حامل سلاح و تجهیزات برای ترروریست ها را که در صدد ورود به شهر بود، منهدم کردند.
سلمو در ادامه به درگیری بین نیروهای ارتش سوریه و گروه های مسلح در دیر سلمان اشاره کرد و افزود: در این درگیری ها "عمار حیدر"، یکی از سرکردگان گروه موسوم به جنبش احرار الشام وابسته به جبهه اسلامی، در غوطه شرقی به هلاکت رسید و درعملیاتی دیگر مواد منفجره جاسازی شده در یک خودرو  در منطقه ای درغرب دمشق نیز خنثی شد.
خبرنگار العالم گفت: حمله تروریستی روز گذشته گروه های مسلح به یک مدرسه ابتدایی در شهرک ام العمد در 45 کیلومتری شرق حمص، 150 کشته و زخمی بر جای گذاشت اما با وجود این اهالی این شهرک در گفت و گو با خبرنگار العالم بر ایستادگی در برابر تروریست ها و کمک به پیروزی ارتش تاکید کردند.
Ma.11:04.23
0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


جدیدترین جنایت اسرائیل در غزه؛ 4 نفر شهید و 14 نفر زخمی شدند


زلزله ۷ ریشتری ژاپن را لرزاند


مهاجرانی: انسداد فعالیت سکوها بدون دستور رئیس‌جمهور امکانپذیر نیست


سفر هیئت مذاکره‌کننده حماس به قاهره برای ازسرگیری مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم