450 عضو اخوان‌المسلمين اعتصاب غذا كردند

دوشنبه 2 دی 1392
19:48
450 عضو اخوان‌المسلمين اعتصاب غذا كردند جماعت اخوان المسلمین مصر که بسیاری از رهبران و اعضای آن پس از برکناری محمد مرسی از ریاست جمهوری زندانی شده اند، از اعتصاب غذای 450 عضو خود در زندان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اخوان المسلمین مصر امروز (دوشنبه) از آغاز اعتصاب غذای 450 عضو زندانی این جنبش خبر داد.

در همین حال ائتلاف حامی اخوان المسلمین مصر (ائتلاف گروه‌های اسلامی) امروز رسما اعلام کرد که در همه‌پرسی قانون اساسی جدید شرکت نمی‌کند.

"ائتلاف ملی حامی مشروعیت"، متشکل از گروه‌های حامی اخوان المسلمین مصر با اعلام این خبر از مردم مصر خواست همه‌پرسی در باره قانون اساسی جدید را که طبق دستور عدلی منصور، رییس جمهور موقت این کشور، قرار است 24 و 25 دی ماه (14 و 15ژانویه) برگزار شود، تحریم کنند.

0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند