در نامه ای به نبیل فهمی مطرح شد

درخواست جنبش حُشود مصر برای همکاری با سوریه

پنج‌شنبه 12 دی 1392
11:31
درخواست جنبش حُشود مصر برای همکاری با سوریه دبیرکل جنبش حُشود مصر و هماهنگ کننده کمیته " روابط دیپلماتیک مردمی مصر و سوریه " در نامه ای به نبیل فهمی وزیر خارجه کشورش خواستار همکاری با ارتش سوریه برای مقابله با گروههای وهابی شد.

محمد الجیلانی دبیرکل جنبش حُشود مصر و هماهنگ کننده کمیته " روابط دیپلماتیک مردمی مصر و سوریه " در نامه ای به دفتر نبیل فهمی وزیر امور خارجه کشورش، بر لزوم همکاری و هماهنگی با ملت و ارتش سوریه برای مبارزه با تروریسم و گروه های وهابی تأکید و اعلام کرد که ملت مصر مخالف هرگونه حمله تروریستی در خاک سوریه است .
الجیلانی در نامه خود آورده است: دولت مصر باید توافقنامه دفاع مشترک را که با سوریه در سال 1966 امضاء کرده بود، اجراء کند؛ توافقنامه ای که به گفته الجیلانی؛ براساس احساس مصر و سوریه به داشتن سرنوشتی مشترک و برای حمایت از همدیگر و اعتقاد به وحدت کشورهای عربی امضاء شده است .
الجیلانی در نامه اش بر لزوم تأمین نیازهای پناهندگان سوری مقیم مصر تأکید کرد و از وزارت امور خارجه مصر خواست تا دیدگاه خود درباره همکاری و هماهنگی با سوریه برای مبارزه با تروریسم و گروه های افراطی را روشن کند.

وی با بیان اینکه "باید برای نشان دادن اهمیت دیپلماسی مردمی با هدف اتحاد دوباره مصر و سوریه فرهنگ سازی کرد"، افزود: جنبش حشود و کمیته روابط دیپلماتیک مردمی مصر و سوریه روز 17 ژانویه کنفرانسی خبری را برای اعلام همبستگی با ارتش و ملت سوریه در مبارزه با تروریسم برگزار خواهد شد که شخصیت های مصری زیادی در این کنفرانس مشارکت خواهند کرد.

 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد


نشست پرتنش کابینه رژیم صهیونیستی برای بررسی توافق آتش‌بس در لبنان


ابراز امیدواری وزیر امور خارجه ترکیه درباره کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


یک شهید و ۱۶ زخمی در حمله ارتش رژیم اسرائیل به جنوب غزه


مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد