تهدید یکی از عشایر فلوجه برای حمله به بغداد !

چهارشنبه 18 دی 1392
10:03
تهدید یکی از عشایر فلوجه برای حمله به بغداد ! رئیس عشیره "الدلیم" در شهر فلوجه عراق به ارتش درباره آغاز عملیات حمله در شهر فلوجه (استان الانبار در غرب عراق ) هشدار داد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم "شیخ علی حاتم السلمیان" در مصاحبه ای تلویزیونی ادعا کرد، اگر نیروهای ارتش وارد شهر فلوجه شوند، به بغداد حمله خواهد کرد !
وی همچنین مدعی شد که ارتش عراق در حال جنگ با اهل تسنن است !
تهدیدهای این رئیس عشیره در حالی است که بسیاری از عشایر استان الانبار با آغاز عملیات پاکسازی این استان از وجود گروه‌های تروریستی، نیروهای پلیس و ارتش را در این عملیات همراهی می کنند.
ارتش عراق از حدود دو هفته قبل عملیات گسترده‌ای را در استان الانبار برای ریشه کن کردن گروه های وابسته به القاعده و به ویژه عناصر داعش آغاز کرده است. این عملیات پس از اقدام عناصر داعش در قتل یکی از فرماندهان ارشد ارتش به چندین نفر از همراهانش در استان الانبار آغاز شد.

با آغاز این عملیات، اعتراضها و حملات شدیدی از سوی برخی جریانها و نمایندگان وابسته در عراق، ضد دولت صورت گرفت و آنها خواستار توقف فوری عملیات در استان الانبار شدند.
استان الانبار مهمترین پناهگاه عناصر وابسته به القاعده به شمار می‌آید.

0% ...

آخرین اخبار

خون شهید خلبان کاظمی میثاق دوباره مردان آسمانی این سرزمین برای جان‌نثاری در راه وطن است


تأکید رئیس سازمان توسعه تجارت بر تغییر سبد صادراتی به سمت محصولات با ارزش افزوده بالا


مدال برنز جهانی، سهم پاراتیرانداز ایرانی


ژنرال هیکل: ارتش لبنان آماده استقرار در مناطق اشغالی پس از عقب‌نشینی اشغالگران است


حمله گسترده روسیه به مراکز نظامی اوکراین


ماجرای یک طلاق سیاسی


پاکستان: با ایران و آمریکا در تماسیم


تأیید آمادگی کامل برای تأمین امنیت زائران اربعین توسط عراق


ارتش اردن حمله موشکی به این کشور را تأیید کرد


سه شهرستان استان بوشهر مورد تهاجم دشمن آمریکایی قرار گرفت