مجری الجزیره: هیکل در ایران جاسوسی می کرد!

چهارشنبه 18 دی 1392
17:52
مجری الجزیره: هیکل در ایران جاسوسی می کرد! یکی از گوینده های الجزیره که انتسابش به جماعت اخوان المسلمین بر کسی پوشیده نیست و از اولین افرادی است که به این شبکه خبری پیوسته است، در اظهار نظری محمد حسنین هیکل نویسنده و متفکر بزرگ مصری را جاسوس و ملحد خواند و تاکید کرد که هیکل در سال 1951 در ایران برای آمریکا جاسوسی می کرده است!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، احمد منصور مجری برنامه بلاحدود در الجزیره در حساب شخصی خود در صفحه تویتر هیکل را رهبر اصلی کودتای نظامیان علیه اخوان المسلمین برشمرد که به الحاد خودش افتخار می کند . گفته است که پس از مرگش او را بسوزانند به جای آنکه قبر کنند.

منصور که به عنوان یکی از اعضای جوان اخوان هنگام تاسیس الجزیره از انگلیس راهی دوحه شد تا به این مجموعه بپیوندد همچنین هیکل را جاسوس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا CIA اعلام کرد و گفت وی در زمان جنگ کره به همراه ارتش آمریکا در خط مقدم نبرد حضور یافت و از آن زمان برای این سازمان جاسوسی کار می کند.

مجری الجزیره در این توئیت خود همچنین مدعی شده است که محمد حسنین هیکل در سال 1951 در ایران برای آمریکا جاسوسی می کرد و در همین سال هم کتاب ایران بر فراز آتشفشان را نوشت.

ادعاهای احمد منصور علیه هیکل در حالی بیان می شود که تا پیش از وقوع تحولات اخیر جهان عرب، الجزیره با افتخار میزبان این نویسنده مصری بود و برنامه ای پر بیننده را تحت عنوان «مع هیکل» - با هیکل- در جمعه شب ها پخش می کرد که در قبال آن میلیون ها دلار به حساب وی ریخته بود.

منصور که به نظر می رسد به دلیل مواضع هیکل علیه اخوان و همراهی اش با دولت موقت و ژنرال السیسی به شدت از وی عصبانی است تا پیش از این خود بارها با وی مصاحبه کرده بود و حالا که بحث منافع پیش آمده، دست به تکفیر وی زده است که البته این نوع رفتار میان سلفی ها چیز جدیدی نیست.

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت