گسترش فعالیت تروریستها در لبنان

پنج‌شنبه 26 دی 1392
22:51
گسترش فعالیت تروریستها در لبنان تروریست‌ها به انفجارهای ضاحیه جنوبی بیروت اکتفا نکرده و این بار حمله تروریستی دیگری را مقابل ساختمان فرمانداری شهر هرمل در شمال شرقی لبنان انجام دادند.

"نوار الساحلی" نماینده پارلمان لبنان روز پنج شنبه در مصاحبه با شبکه العالم گفت:  ما لبنانی‌ها باید از این انفجار تروریستی این نکته را بیاموزیم که با یکدیگر در مبارزه با تروریسم همکاری کنیم .
"امیل رحمه" دیگر نماینده پارلمان لبنان نیز اظهار داشت: قتل بی گناهان در لبنان همچنان ادامه دارد، و معتقدم که همه افرادی که در انفجارهای طرابلس ، بیروت ، ضاحیه جنوبی و هرمل کشته و یا زخمی شدند، بی گناه هستند و جنگی برنامه ریزی شده علیه بی گناهان آغاز شده است.
"مصطفی طه" رئیس اتحادیه شهرداری های هرمل و مناطق حومه به خبرنگار العالم گفت: انفجار هرمل حمله ای تروریستی بود که 4 کشته برجای گذاشت .

گروه موسوم به "جبهه النصره در لبنان" مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفت.
MKH-16-18:33

0% ...

آخرین اخبار

اعلام توقف عملیات نیروهای مسلح از سوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا


اصرار اروپا بر مواضع نسنجیده؛ فرماندهی هرمزگان نیروی دریایی سپاه تحریم شد


انهدام ۴ هسته تروریستی در جنوب شرق کشور؛ ۱۹ نفر دستگیر و ۵ نفر به هلاک رسیدند


سرپرست وزارت دفاع: پشتیبانی از نیروهای مسلح با قدرت ادامه دارد


در صورت تداوم تجاوز و شرارت با شدت بیشتری با آنها برخورد می‌شود


انفجارهای مهیب در اراضی اشغالی/ اصابت موشک به حیفا + فیلم


نخست وزیر کوزوو در انتخابات پیروز شد


رییس جمهور کلمبیا: فاشیسم در کاخ سفید عقلانیت را مختل کرده است


سفر رئیس‌جمهوری چین به کره‌شمالی با محوریت گسترش همه‌جانبه روابط


چین بر دستیابی سریع به آتش‌بس پایدار در خاورمیانه تاکید کرد