اعتراف مهم بان کی مون در سوییس

چهارشنبه 2 بهمن 1392
11:57
اعتراف مهم بان کی مون در سوییس دبیرکل سازمان ملل متحد در نخستین جلسه نشست ژنو2 درباره سوریه، با اشاره به وجود اختلاف بین کشورها در خصوص سوریه گفت، باید اعتراف کنیم ویرانی و مرگ در سوریه درنتیجه ارسال سلاح های متعارف از خارج است.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "بان کی مون" در افتتاحیه کنفرانس ژنو 2 اظهار داشت: بزرگترین چالش امروز، رسیدن به نتایجی مثبت درباره بحران در سوریه است.

بان کی مون افزود: ژنو2 فرصتی برای گفتگو با نیت خوب برای نجات سوریه و پایان بحران است.
وی مدعی شد: ژنو2 برای خود سوری‌ها است.
بان کی مون خاطرنشان کرد: اختلافاتی بین کشورها در منطقه در خصوص سوریه وجود دارد.

دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: همه منطقه از بحران سوریه تحت تأثیر قرار گرفته و دولت و مخالفان سوریه در برابر فرصت و مسئولیتی بزرگ قرار دارند.
وی ادامه داد: ممکن است که امروز امیدواریهایی واقعی درباره سوریه باشد.

* ورود تروریستها از نقاط مختلف دنیا
بان کی مون فاجعه در سوریه را بسیار گسترده توصیف کرد و گفت: بی قانونی موجب ورود تروریستها از نقاط مختلف دنیا به سوریه شد.

* تخریب مدارس و عبادتگاه ها
بان کی مون با اشاره به تخریب مدارس، عبادتگاه‌ها در سوریه اذعان کرد: تروریست‌ها در سوریه در حال تحمیل دیدگاه ویرانگر خود هستند.

* سوریه قبلا پناهگاه امن آوارگان بود
وی با اشاره به اینکه سوریه قبلا پناهگاهی امن برای آوارگان کشورهای همسایه بود، خاطرنشان کرد: 3 و نیم میلیون سوری نیازمند کمک هستند.
بان کی مون گفت: خشونت سوریه را به کشوری تبدیل کرد که اکنون از آوارگی و مهاجرت اجباری (شهروندان) رنج می برد.

* اعتراف مهم
وی افزود: سوری‌ها کشور خودشان را دوست دارند و خواستار مبارزه با تروریسم هستند؛ آنها خودشان سرونوشت کشورشان را مشخص می‌کنند.
بان کی مون تأکید کرد: باید اعتراف کنیم که ویرانی و مرگ در سوریه درنتیجه ارسال سلاح‌های متعارف از خارج است.

دبیرکل سازمان ملل متحد خاطرنشان کرد: سوری‌ها آماده گفتگو بایکدیگر برای رسیدن به امنیت هستند، آنها باید در تعیین سرنوشت کشورشان مشارکت کنند؛  آنان مسئول ایجاد نظام سیاسی و تعیین سرنوشتشان هستند.
وی گفت: از همه حاضران می‌خواهم به دنبال رسیدن به راه حل سیاسی در سوریه باشند؛ باید حمله به شهروندان و اقدامات تروریستی پایان داد. و طرفهای درگیر باید به جنگ بایکدیگر پایان دهند.
بان کی مون با درخواست برای حمایت از سوری‌های خواستار صلح و امنیت پایدار، تأکید کرد: از جامعه بین الملل و ملت سوریه می‌خواهم گفتگوهایی سازنده را برای رسیدن به راه حل مسالمت آمیز در پیش گیرند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پنتاگون آمار واقعی تلفات نظامی خود در حملات ایران را از پایگاه اطلاعاتش حذف می‌کند +فیلم


آنچه که ماهواره‌ها نمی‌بینند!؛ چرا ایران در مقابل حملات موشکی شکست‌ناپذیر است؟


مرجع شیعه عراقی: پایداری و مقاومت تنها راه مقابله با نقشه‌های دشمن است


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن درباره حمله به نفتکش سعودی "وفاء"


تهدیدهای توخالی ترامپ علیه ایران، سوژه طنز در رسانه‌های آمریکا


مذاکرات تجارت آزاد ایران و پاکستان وارد مرحله بررسی فهرست کالاها شد


ادعای مقام صهیونیست: آمریکا تل آویو را در جریان مذاکرات با ایران قرار نمی‌دهد


نماینده پارلمان لبنان: دشمن اسرائیلی به هیچ توافقی پایبند نیست


"رم"؛ مذاکراتی در سایه تداوم اشغالگری و بن‌بست/ مقاومت پایدار خواهد ماند


بیش از ۲۲ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند