تمسخر وزیرخارجه کهنسال عربستان در اینترنت

پنج‌شنبه 3 بهمن 1392
14:24
تمسخر وزیرخارجه کهنسال عربستان در اینترنت العالم - کاربران شبکه های اجتماعی اینترنت در جهان عرب با پیام های تمسخر آمیز در ارتباط اظهارات وزیرخارجه عربستان سعودی در نشست ژنو 2 مواجه شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم این پیام ها پس از آن در شبکه اینترنت منتشر شد که سعود الفیصل دراجلاس سوئیس خواستار انتقال قدرت در سوریه شد.

کاربران به طرح این پرسش پرداختند که سعود الفیصل که خود نزدیک به چهاردهه بر مسند وزارت خارجه عربستان تکیه زده است ، چگونه خواستار انتقال قدرت در سوریه می شود.

پایگاه عربی وطن نوشت :  " فجر السعید"  روزنامه نگار زن کویتی هم در مطلبی در صفحه خود در پایگاه اجتماعی توییتر ، سعود الفیصل ، را به علت اظهاراتش در نشست ژنو 2 در شهر مونترو سوئیس به باد تمسخر گرفت.

السعید نوشت : سعود الفیصل 73 ساله درحالی از انتقال قدرت در سوریه سخن گفته است که از سال 1975 یعنی از 39 سال پیش ، سمت وزیر امور خارجه را در نظام آل سعود عهده دار است.

دیگر کاربران پایگاه توییتر نیز اظهارنظرهای متفاوتی درباره این مطلب نوشتند و آنرا منتشر کردند.

0% ...

آخرین اخبار

حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند


آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد


هند: عمیقا نگران تلفات بالای غیرنظامیان در لبنان هستیم


نچیروان بارزانی: امیدوارم آتش‌بس ایران و آمریکا فضایی برای گفت‌وگوی واقعی ایجاد کند


رهبر معظم انقلاب: شهادت دکتر خرازی سند ننگین رذالت مستکبران آمریکایی-صهیونیستی است


حمله حزب الله به شمال سرزمین‌های اشغالی ۴ زخمی برجای گذاشت 


️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد


️ قالیباف: پیش از آغاز مذاکرات ۲ شرط باید محقق شود


قرارگاه خاتم‌الانبیا: امت اسلامی مراقب تفرقه‌افکنی و فتنه‌انگیزی دشمنان باشند