استقبال جبهه النصره از آشتی با داعش

يکشنبه 6 بهمن 1392
14:07
استقبال جبهه النصره از آشتی با داعش یکی از سران جریان سلفی تکفیری در اردن گفت: جبهه النصره و دولت اسلامی عراق و شام (داعش) با طرح عبدالله المحیسنی سلفی سعودی مستقر در سوریه برای آشتی موافقند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت خبری "الحدث نیوز" به نقل از این سرکرده تکفیری نوشت: تلاشهای زیادی برای آشتی میان طرفین جریان دارد و این موضوع ضروری است. 
"ابومحمد الجولانی" سرکرده جبهه النصره شاخه القاعده در سوریه با صدور بیانیه ای در تویتر از این طرح استقبال کرد.
یک از سران سلفی تکفیری سعودی به نام "عبدالله المحیسنی"، پنج شنبه گذشته طرحی 5 روزه را برای توقف درگیری عناصر گروه های تروریستی داعش و جبهه النصره اعلام کرد.

البته هنوز موضع داعش و ائتلاف موسوم به "جبهه اسلامی" و گروهک "جیش المجاهدین" در این زمینه مشخص نیست. 

با وجود درگیریها بین گروه های مسلح و تروریستی، وجه اشتراک آنها وابستگی به القاعده و دریافت حمایتهای مالی و تسلیحاتی از سوی برخی کشورها به ویژه عربستان سعودی است.  

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل