بازگشت نمایندگان مستعفی به پارلمان عراق

شنبه 12 بهمن 1392
18:36
بازگشت نمایندگان مستعفی به پارلمان عراق رئیس مجلس عراق از بازگشت نمایندگان مستعفی "ائتلاف متحدون" به پارلمان خبر داد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، اسامة النجیفي امروز در نشستی مطبوعاتی در ساختمان پارلمان عراق گفت: پس از تقاضاهای [سران] گروه های سیاسی همچون عمار الحکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق و جریان صدر و دیگر گروه های سیاسی، از نمایندگان عضو ائتلاف متحدون می خواهم تحریم پارلمان را پایان دهند.

وی در همین راستا حضور گسترده نمایندگان عضو متحدون و ائتلاف کردستان عراق در جلسات پارلمان برای تصویب "قوانین مهمی" مانند قانون بودجه و بازنشستگی و بحران الانبار را خواستار شد.

گفتنی است ائتلاف متحدون به ریاست نجیفی در 30 دسامبر گذشته در پی رویدادهای استان الانبار، استعفا داده و جلسات پارلمان را تحریم کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید