هیأت سوری چگونه آمریکایی‌ها را در ژنو تحقیر کرد؟

شنبه 12 بهمن 1392
20:14
هیأت سوری چگونه آمریکایی‌ها را در ژنو تحقیر کرد؟ ولید المعلم وزیر امور خارجه سوریه در راه بازگشت از ژنو گفت، با ردّ درخواست امریکایی‌ها برای انجام مذاکرات مستقیم میان طرفین، اعلام کردیم که این امر تنها با عذرخواهی جان کری وزیر امور خارجه امریکا از اظهاراتش در کنفرانس ممکن خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ولید المعلم در هنگام بازگشت به دمشق در هواپیما گفت: طرف مقابل گمان می کرد که دولت انتقالی یا دولت آینده برخلاف قانون اساسی کنونی، اختیارات رئیس جمهور را کاهش خواهد داد. این در حالی است که توهمی بیش نیست و آنها قبل از اینکه بار دیگر به ژنو برگردند باید این توهم را از ذهنشان پاک کنند.

خبرگزاری رسمی سوریه "سانا" نوشت: ولید المعلم با اشاره به دعوت اخضر ابراهیمی فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه، از طرفین برای بازگشت به ژنو در دهم فوریه جاری گفت: این موضوع نیاز به تصمیم گیری دارد و ما منتظر تصمیم رهبری کشور در این باره است و در صورتی که به ما مأموریت بازگشت به مذاکرات داده شود، به آن بازخواهیم گشت و تا آخرین مرحله آماده حضور در مذاکرات  آن هستیم.

ولید المعلم گفت: غرب در حالی از ما می خواهد در مذاکرات ژنو حضور یابیم که تحریم هایی را علیه مردم سوریه وضع کرده است.

المعلم با اشاره به برخورد دوگانه جامعه جهانی تحت سلطه امریکا با سوریه، گفت: ما این دوگانگی را به شدت محکوم می کنیم و آن را مردود می دانیم و بر این باوریم که سازمان ملل در زمینه دعوت ایران و مخالفان داخلی به این کنفرانس کوتاهی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس