هیأت سوری چگونه آمریکایی‌ها را در ژنو تحقیر کرد؟

شنبه 12 بهمن 1392
20:14
هیأت سوری چگونه آمریکایی‌ها را در ژنو تحقیر کرد؟ ولید المعلم وزیر امور خارجه سوریه در راه بازگشت از ژنو گفت، با ردّ درخواست امریکایی‌ها برای انجام مذاکرات مستقیم میان طرفین، اعلام کردیم که این امر تنها با عذرخواهی جان کری وزیر امور خارجه امریکا از اظهاراتش در کنفرانس ممکن خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ولید المعلم در هنگام بازگشت به دمشق در هواپیما گفت: طرف مقابل گمان می کرد که دولت انتقالی یا دولت آینده برخلاف قانون اساسی کنونی، اختیارات رئیس جمهور را کاهش خواهد داد. این در حالی است که توهمی بیش نیست و آنها قبل از اینکه بار دیگر به ژنو برگردند باید این توهم را از ذهنشان پاک کنند.

خبرگزاری رسمی سوریه "سانا" نوشت: ولید المعلم با اشاره به دعوت اخضر ابراهیمی فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه، از طرفین برای بازگشت به ژنو در دهم فوریه جاری گفت: این موضوع نیاز به تصمیم گیری دارد و ما منتظر تصمیم رهبری کشور در این باره است و در صورتی که به ما مأموریت بازگشت به مذاکرات داده شود، به آن بازخواهیم گشت و تا آخرین مرحله آماده حضور در مذاکرات  آن هستیم.

ولید المعلم گفت: غرب در حالی از ما می خواهد در مذاکرات ژنو حضور یابیم که تحریم هایی را علیه مردم سوریه وضع کرده است.

المعلم با اشاره به برخورد دوگانه جامعه جهانی تحت سلطه امریکا با سوریه، گفت: ما این دوگانگی را به شدت محکوم می کنیم و آن را مردود می دانیم و بر این باوریم که سازمان ملل در زمینه دعوت ایران و مخالفان داخلی به این کنفرانس کوتاهی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


جدیدترین جنایت اسرائیل در غزه؛ 4 نفر شهید و 14 نفر زخمی شدند


زلزله ۷ ریشتری ژاپن را لرزاند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم