خبر فوری:

سرکوب تظاهرکنندگان در روستای کرانه بحرین + عکس

سه شنبه 22 بهمن 1392
10:05
سرکوب تظاهرکنندگان در روستای کرانه بحرین + عکس نیروهای رژیم آل‌خلیفه با حمله به تظاهرکنندگان در روستای کرانه، آنان را به شدت سرکوب کردند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مزدوران رژیم حاکم آل خلیفه بحرین در حمله به روستای کرانه در شمال این کشور یک پیرمرد را از ناحیه دست به شدت زخمی کردند .
سایت جمعیت وفاق بحرین گزارش داد، مزدوران رژیم نقاب به چهره زده بودند و از گلوله ساچمه ای برای متفرق کردن تظاهرکنندگان استفاده می کردند، آنان همچنین یک جوان را بازداشت کردند .
"علی الاسود" نماینده سابق روستای کرانه در پارلمان بحرین در صفحه توییتر خود اعلام کرد : عوامل رژیم تعداد زیادی از جوانان را بازداشت کرده اند.
الاسود افزود : خبرها حاکی از احضار تعدادی از ساکنین کرانه به مراکز امنیتی برای بازجویی و شلیک مستقیم گلوله ساچمه ای به سوی ساکنین این منطقه است، در حالی که استفاده از گلوله ساچمه ای در جهان ممنوع شده است .

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ادعای فاکس‌نیوز در باره «پیشرفت ۹۵ درصدی تفاهم اولیه بین ایران و آمریکا»


هویت عامل حمله مسلحانه به کاخ سفید مشخص شد


۲۸ عملیات مقاومت لبنان علیه مواضع صهیونیست‌ها طی روز گذشته


رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی رزمایش برگزار می‌کند


شنیده شدن صدای انفجار در سلیمانیه عراق


سناتور آمریکایی: جنگ علیه ایران از همان ابتدا یک اشتباه بزرگ بود


ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران