آمادگی دولت سوریه برای بررسی پیشنهاد مخالفان

چهارشنبه 23 بهمن 1392
19:33
آمادگی دولت سوریه برای بررسی پیشنهاد مخالفان العالم - معاون وزیر خارجه سوریه از آمادگی دولت این کشور برای بررسی پیشنهاد مخالفان درباره بیرون راندن تروریست‌های بیگانه خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری العالم، "فیصل مقداد" در گفت وگو با رویترز، با اشاره به توافق بی سابقه بین هیات مذاکره کننده سوری و نماینده گروه موسوم به ائتلاف مخالفان سوریه، آمادگی نظام سوریه برای بررسی پیشنهاد مخالفان در خصوص بیرون راندن تروریست های خارجی از این کشور را اعلام کرد.

خاطرنشان می شود که مخالفان سوری پیشتر، تشکیل دولت انتقالی برای نظارت بر برقراری کامل آتش بس زیر نظر سازمان ملل متحد با برخورداری از امکان اخراج نیروهای بیگانه را خواستار شده بودند.

نمایندگان دولت سوریه در جلسه مشترک با نمایندگان مخالفان تاکید کردند که پیش از توافق بر اجرای بند مربوط به مبارزه با تروریسم، نمی توان بررسی بندهای دیگر را آغاز کرد و اصرار مخالفان بر پیشبرد همزمان گفتگو در باره موضوع تروریسم و حکومت انتقالی و دولت فراگیر، سخنی بیهوده است که مانع رسیدن به توافق خواهد شد.

هیأت سوری در عین حال تاکید کرد که در جریان دور تازه نشست ها، نمایندگان مخالفین موضوع شورای انتقالی را مطرح کردند و ما هم بدون اعتراض، به گفته های آنان گوش دادیم و سپس بررسی بند مربوط به مبارزه با تروریسم آغاز شد.

با آغاز بحران سوریه در اسفند ماه سال 1389، رفته رفته تروریست هایی از 80 کشور جهان برای جنگ با مردم و حکومت سوریه وارد این کشور شدند که تروریست های چچنی با بیش از 14 هزار نفر در رتبه اول، تروریست های عربستانی با بیش از 12 هزار نفر در رتبه دوم و تروریست های تکفیری عراق با بیش از 11 هزار نفر در رده سوم بیشترین تروریست های موجود در سوریه هستند.

علاوه بر این تروریست هایی از 14 کشور اروپایی از جمله فرانسه، انگلیس، نروژ، سوئد و... در سوریه در حال جنگ با مردم و دولت این کشور هستند.

50 تروریست آمریکایی نیز تاکنون برای جنگ به سوریه رفته اند.  

0% ...

آخرین اخبار

ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره