آمار جدید تروریست‌های سوریه از زبان مقام‌ آمریکایی

چهارشنبه 23 بهمن 1392
22:26
آمار جدید تروریست‌های سوریه از زبان مقام‌ آمریکایی رئیس سازمان اطلاعات ملی آمریکا، گروه‌های مسلح حاضر در سوریه را 150 گروهک با رویکردهای مختلف سیاسی دانست که 75 تا 115 هزار جنگ‌جو را در خود جای داده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جیمز کلابر" در جلسه کنگره آمریکا، طی گزارشی که در برابر کمیسیون خدمات نیروهای مسلح ارائه کرد، گفت: در میان این گروه ها، هفت هزار و 500 جنگ جوی بیگانه، از 50 کشور جهان حضور دارند که شماری از آنان از جنگ جویان سازمان القاعده هستند و در جنگ های افغانستان و پاکستان حضور داشته اند و حمله به اروپا و آمریکا را نیز در سر می پرورانند.

کلابر خاطر نشان کرد: "خطرناک ترین" گروه های مسلح برای امنیت بین الملل، سه گروه هستند که عبارتند از "جبهه النصره"، جنبش "احرار الشام" و "دولت اسلام در عراق و شام" (داعش) که جمعا 20 هزار تن از جنگجویان را در خود جای داده اند و 7500 تن از عناصر این سه گروه، خارجی هستند.

رئیس سازمان اطلاعات آمریکا، جنگ در سوریه را مسبّب فاجعه ای وحشتناک در این کشور ارزیابی کرد و امکان دستیابی به راه حل در مذاکرات ژنو را بسیار ضعیف دانست.

26

0% ...

آخرین اخبار

نمایندگان مسیحی مجلس ایران: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است


فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز


ایروانی: اعمال محاصره دریایی آمریکا نقض فاحش تمامیت ارضی ایران است


شهادت ۳۴ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی


وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد