ارتش آزاد در سراشیبی سقوط

دوشنبه 28 بهمن 1392
21:29
ارتش آزاد در سراشیبی سقوط العالم - "عبدالاله البشیر" یک سال و نیم پس از جدایی از ارتش سوریه، با برکناری سلیم ادریس از ریاست گروه موسوم به "ارتش آزاد سوریه"، توانست جایگزین وی شود.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری العالم، محمد الفاتح سخنگوی رسانه ای سابق ارتش آزاد، اظهار داشت: عبدالاله البشیر که فرزندش را در جنگ سوریه از دست داده، اهل قنیطره است و از زمان جدا شدن از ارتش سوریه، همچنان در این کشور به سر می برد.

فاتح درباره انتخاب البشیر به ریاست ارتش آزاد به خبرگزاری آسیا گفت: هسته مرکزی ارتش آزاد مانند یک خودروی از کار افتاده است و برای راه اندازی این خودرو باید آن را تعمیر کنیم، نه این که راننده اش را تغییر دهیم.

وی گفت: این مجموعه به پایان کار خود نزدیک شده و هیچ کس نمی تواند آن را احیا و اشتباهات چند ماه گذشته سرکرده های آن را اصلاح کند.

سخنگوی سابق ارتش آزاد درباره شخصیت ریاست جدید این گروه گفت: من با وجود این که دو سال در ارتش آزاد فعالیت داشته ام، شناختی از البشیر ندارم اما یکی از افرادی که وی را خوب می شناسد، اظهار داشت که البشیر فردی جنگجو است و تمایلی به ظاهر شدن در عکس و فیلم ندارد.

فاتح در ادامه به واکنش ادریس به برکناری از ریاست ارتش آزاد اشاره کرد و گفت: وی به سادگی برکناری خود را پذیرفت، زیرا خوب می داند که در اجرای ماموریت های خود شکست خورده است.

 

0% ...

آخرین اخبار

موگرینی: برجام حاصل ۱۲ سال کار فنی بود، نه ۲۱ ساعت!


بررسی تحولات منطقه و مذاکرات ایران-آمریکا محور سفر آتی شهباز شریف به عربستان


ق️رارگاه خاتم: امنیت بنادر خلیج فارس و دریای عمان یا برای همه است یا برای هیچکس


آغاز فعالیت رسمی کریدور ترانزیتی پاکستان و ایران


حمله نتانیاهو به رسانه‌های اسرائیلی به‌دلیل بایکوت سخنرانی او درباره جنگ


بزرگداشت اربعین رهبر انقلاب در اندونزی؛ همبستگی با ایران در آیین «حلال‌به‌حلال»


خسارات زیست محیطی جنگ تحمیلی سوم اعلام شد/ انتشار بیش از ۵۳ هزار تن دی‌اکسیدکربن


افت بازارهای آسیا همزمان با جهش قیمت نفت در پی طرح ادعایی محاصره تنگه هرمز


حرکت ناوگان صمود به سمت غزه با بیش از ۱۰۰۰ سرنشین+ تصاویر


۶۰ عملیات حزب الله علیه مواضع صهیونیست‌ها در ۲۴ ساعت گذشته