خبر فوری:

پاکسازی شورای شهر سامرا پس از حمله تروریست‌ها

سه شنبه 13 اسفند 1392
17:37
پاکسازی شورای شهر سامرا پس از حمله تروریست‌ها نیروهای امنیتی عراقی با ورود به ساختمان شورای شهر "سامرا"، آن را از وجود تروریستها پاکسازی کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فرماندهی عملیات استان سامرا امروز (سه شنبه) اعلام کرد: به دنبال حمله خمپاره ای تروریست های مسلح به ساختمان شورای شهر سامرا و ورود آنها به این ساختمان و اشغال آن، شش تروریست انتحاری که شماری از شهروندان و نیروهای امنیتی را به گروگان گرفته بودند بعد از ظهر امروز خودشان را در داخل ساختمان شورای شهر سامرا در جنوب تکریت منفجر کردند.

سایت "سومریه نیوز" به نقل از منابعی در فرماندهی استان سامرا تأکید کرد؛ در نتیجه این حملات تروریستی سه نفر، از جمله یک نیروی پلیس و یکی از فرماندهان شوراهای بیداری این منطقه کشته و 40 نفر دیگر از جمله معاون رئیس شورای شهر سامرا و یکی دیگر از اعضای آن زخمی شدند.

"عمر محمد" رئیس شورای شهر سامرا اعلام کرد در میان زخمی های این حمله تروریستی سه نفر از اعضای این شورا هستند.

صبح امروز پس از شلیک چند خمپاره به ساختمان شورای شهر سامرا در جنوب تکریت چند تروریست که در ابتدا تعداد آنها چهار نفر تخمین زده شد، به این ساختمان حمله کردند.

منابع بیمارستانی نیز تأکید کردند، در این حمله حداقل 16 نیروی پلیس و هشت شهروند از جمله "عمار احمد" معاون رئیس شورای شهر و یکی دیگر از اعضای شورا زخمی شدند.

در 16 دسامبر نیز حمله مشابه دیگری به ساختمان شورای شهر تکریت صورت گرفت. در حادثه تکریت پلیس توانست گروگان ها را آزاد کند، اما یکی از اعضای شورای شهر و دو نیروی پلیس کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم