حزب الاحرار مصر هم به مخالفان قطر پیوست

پنج‌شنبه 15 اسفند 1392
13:39
حزب الاحرار مصر هم به مخالفان قطر پیوست العالم - به دنبال اقدام بی سابقه و هماهنگ کشورهای عربستان، امارات و بحرین در خصوص فراخوان سفرای خود از دوحه، حزب الاحرار مصر نیز زبان به مذمت قطر گشود.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شهاب وجیه، سخنگوی حزب الاحرار مصر گفت: قطر از طریق دخالت های آشکار و رسانه ای خود امنیت ملی منطقه عربی از جمله مصر را تهدید می کند.

سخنگوی حزب الاحرار با اشاره به علاقمندی عربستان سعودی، امارات متحده عربی و بحرین به ادامه فعالیت شورای همکاری خلیج فارس، در خصوص اقدام علیه قطر گفت: تصمیم این کشورها در فراخوانی سفرای خود از قطر، بدان علت است که قطر همه فرصتهای خود را نزد این کشورها از دست داده است.

به گزارش روزنامه مصری "الیوم السابع" وجیه خاطرنشان کرد که قطر باید در سیاستهای خود درقبال کشورهای عربی تجدیدنظر کند و ضروری است که به منطقه عربی برگردد.

عربستان، امارات و بحرین روز چهارشنبه سفرای خود را از قطر فراخواندند. عربستان و امارات پیشتر در مورد حمایت قطر از اخوان المسلمین به این کشور هشدار داده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید