داعش 21 فلسطینی را در یرموک اعدام کرد

دوشنبه 19 اسفند 1392
10:29
داعش 21 فلسطینی را در یرموک اعدام کرد تروریستها پس از یورش دوباره به اردوگاه یرموک در سوریه، 21 مبارز فلسطینی را اعدام کردند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در پی یورش دوباره عناصر "جبهه النصره" از یک سو و افراد مسلح "داعش" از سوی دیگر به اردوگاه آوارگان فلسطینی "یرموک"، عملیات انتقال کمک های غذایی و بشردوستانه به این اردوگاه متوقف شد.

عناصری از جبهه النصره هنگام تلاش برای نفوذ به محورهای الجوره و خیابان الثلاثین تحت کنترل نیروی مشترک فلسطینی، هدف تیراندازی قرار گرفتند و مجبور شدند به مناطق تحت کنترل خود عقب نشینی کنند.

روز گذشته عناصر جبهه النصره دوباره به مناطق تحت کنترل نیروی مشترک فلسطینی حمله کردند، اما نیروی مشترک فلسطینی با واکنش سریع آن را دفع کردند.

یک منبع نظامی فلسطینی به روزنامه لبنانی "الاخبار" گفت که دیگر هیچ فرصتی برای تماس با جبهه النصره یا سازش با آن وجود ندارد؛ و افراد مسلح این گروه، کسانی را که برای مذاکره با آن ها رفته بودند، بازداشت کردند.  

همچنین منبعی از داخل اردوگاه "یرموک" به الاخبار گفت که در پی درگیری های دو روز گذشته در این اردوگاه، عناصر جبهه النصره شماری از شخصیت های فلسطینی را ترور و شماری از جوانانی را که در انتقال کمک های بشر دوستانه از خیابان راما به درون اردوگاه شرکت داشتند، بازداشت کردند.

عناصر داعش نیز با یورش به اردوگاه الیرموک حدود سی فلسطینی را بازداشت کردند و آن ها را به شرک، همکاری با نظام و وابستگی به جبهه النصره متهم کردند.  

منابع نزدیک به گروه تروریستی "داعش" همچنین از اعدام 21 نفر از بازداشت شدگان فلسطینی خبر دادند. داعش با انتشار بیانیه ای فلسطینی های ساکن این اردوگاه را «کافر» توصیف کرد، زیرا آن ها با آشتی در منطقه موافقت کرده اند.  

0% ...

آخرین اخبار

پخش تصاویر شکسته شدن محاصرهٔ دریایی آمریکا


سرلشکر عبداللهی: ارتش مقتدر تا پای جان از ایران دفاع می‌کند


هلندی‌ها رایزنی تعلیق تجارت اتحادیه اروپا با اسرائیل را در دستور کار قرار دادند


پزشکیان: باید به طرف مقابل تفهیم شود که ما دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم


صلیب سرخ لبنان: اولویت خارج کردن پیکر شهدا از زیر آوارها است


آتش سوزی در بزرگترین ناو آمریکا؛ سه نظامی زخمی شدند


برگزاری راهپیمایی سکوت در لاهه برای محکومیت حمله به دبستان میناب


حزب الله: دست رزمندگان مقاومت روی ماشه است


فرمانده نیروی زمینی ارتش: آمادگی ایستادگی در برابر هر گونه تحرکات زمینی دشمن را داریم


آژانس بین‌المللی انرژی: جبران کاهش تولید خاورمیانه دو سال طول خواهد کشید