شکست عناصر جبهه النصره از جبهه خلق در یرموک + فیلم

جمعه 16 اسفند 1392
20:34
دمشق – العالم- خبرنگار شبکه العالم در سوریه گزارش داد، نیروهای جبهه خلق برای آزادی فلسطین – فرماندهی کل توانستند برخی مواضعی را که جبهه النصره در داخل یرموک تصرف کرده بود، باز پس بگیرند.

"حسام زیدان" روز جمعه از اردوگاه آوارگان فلسطینی "یرموک" در حومه پایتخت سوریه گزارش داد؛ هرلحظه ممکن است عملیات ضد عناصر جبهه النصره که بعضی از مناطق این اروگاه را تصرف کرده‌اند، آغاز شود. این امر موجب شده است، توافقی که پس از چند ماه مذاکره برای آتش بس با گروه های مسلح ایجاد شده بود، از اعتبار ساقط شود.
"جمعه عبدالله" یکی از فرماندهان جبهه خلق – فرماندهی کل اظهار داشت: درحالیکه در آستانه مرحله سوم توافقنامه بودیم، با اقدام عناصر جبهه النصره و دیگر گروه‌های مسلح مواجه شدیم که این امر موجب شد دوباره به جای اول خود بازگردیم.
"خالد جبریل" مسئول نظامی جبهه خلق هم به خبرنگار العالم گفت: به دلیل بی‌اعتمادی امکان امضای توافق در آینده وجود ندارد؛ این بدان معنا است که به دلیل بحران بی اعتمادی نمی توان در آینده هیچ طرفی را قانع کرد.
جبهه النصره اخیرا با ورود دوباره به اردوگاه یرموک، تک تیراندازان خود را در چند منطقه این اردوگاه مستقر کرد. نیروهای جبهه خلق – فرماندهی کل نیز مواضعی را که عناصر جبهه النصره در میدان "الریجی" به آنها یورش برده بودند، پس گرفتند.
به عقیده ناظران، هدف جبهه النصره از ورود دوباره به اردوگاه یرموک، ناکام گذاشتن توافقنامه فلسطینی‌ها و جلوگیری از ارسال کمکهای بشر دوستانه به داخل این اردوگاه است. اقدامی که با نقشه طرف‌های حامی گروه‌های مسلح برای ناامن کردن دوباره این اردوگاه انجام شده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ضرورت توجه جدی به روابط مرزی با کشورهای همسایه


پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!