گسترش موج اعتراضات به تجلیل از صدام در بحرین

شنبه 24 اسفند 1392
23:01
گسترش موج اعتراضات به تجلیل از صدام در بحرین شبکه اجتماعی توییتر،روزگذشته شاهد موج اعتراضات شهروندان بحرینی، کویتی و سایر کشورهای عربی به مراسم تجلیل از صدام حسین، دیکتاتور معدوم عراق در دانشگاه بحرین بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دانشگاه بحرین روز پنجشنبه (22 اسفندماه) با برگزاری مراسمی با حضور "ابراهیم محمد جناحی" رییس این دانشگاه و چند مسوول دیگر، با پخش تصاویری از " صدام" در میان تشویق حضار بعثی، به تجلیل از دیکتاتور معدوم عراق پرداخت.

برگزاری چنین جشنی تمایل رژیم بحرین به بعثی های عراق را - که آل خلیفه تاکنون آن را انکار می کرد- افشا کرده است.

در همیتن حال "خالد بن احمد" وزیر خارجه بحرین به دنبال رسوایی به بار آمده، در صفحه شخصی خود با تبرّی جستن از صدام، بزرگداشت وی را محکوم کرد و در عین حال با اتخاذ مواضع دوگانه، واکنش های مردم در محکوم کردن اقدام زشت دانشگاه بحرین را بیانگر "گرایش های فرقه ای" آنان دانست!

وزیر خارجه بحرین در تلاشی ناکام برای بازگرداندن آبروی برباد رفته دانشگاه بحرین، در صدد باز نشر وقایع دانشگاه بحرین برآمد تا اقدام این دانشگاه در تجلیل از صدام را شامل همه رؤسای جمهور عراق بداند، اما یکی از کاربران در پاسخ به وزیر نوشت: پس چرا زیر عکس صدام در مراسم تجلیل در دانشگاه، عبارت "شهید قهرمان" نوشته شده است؟

یکی دیگر از کاربران در پاسخ آورده است: آیا ورود اراذل و او باش به دانشگاه در سه سال پیش نیز فعالیت دانشجویی محض و بدون دخالت حکومت بوده است؟!

گفتنی است، دانشگاه بحرین بارها به تبعیت از سیاست های رژیم آل خیلفه مبادرت کرده و اخراج دانشجویان و اساتید مخالف حکومت در دهه نود بهترین شاهد بر جنایت رژیم در بخش آموزش با انگیزه های سیاسی محض است.

بسیاری از دانشجویان در آغاز انقلاب فوریه 2011 اخراج شدند و این مساله بیانگر این است که سیاست دانشگاه بحرین در زمان رییس قبلی و در دوره رییس جدید که با حکم پادشاهی منصوب شده، تغییری نکرده است.

0% ...

آخرین اخبار

علی باقری: تنگه هرمز نمی‌تواند منشاء ناامنی برای ایران باشد


سپاه: منطقه جز با محو رژیم صهیونی روی آرامش نمی‌بیند


رئیس جمهوری مستعفی یمن در ریاض درگذشت


بازتاب شهادت حسام زیدان خبرنگار سابق شبکه خبری العالم در حمله رژیم صهیونیستی در رسانه‌ها


بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


قاب خاطرات؛ خاطره حسام زیدان خبرنگار شهید العالم از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال سوریه


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان