بشار اسد: درحال جنگ با جهل هستیم

جمعه 1 فروردين 1393
11:19
بشار اسد: درحال جنگ با جهل هستیم رئیس جمهور سوریه تأکید کرد که مردم این کشور درحال جنگ با جهل و تفکرات تاریک اندیشانه‌ای هستند که سوریه و نسلهای آینده آن را تهدید می‌کند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، "بشار اسد" در دیدار جمعی از معلمان سوری که با وجود تهدیدهای تروریستی به وظایف آموزشی خود ادامه داده اند؛ اظهار داشت: هدف قرار دادن معلمان و مدارس واقعیت کسانی را که در حال جنگ با سوریه هستند، آشکار می‌کند.
وی افزود: پایداری اقشار مختلف مردم سوریه و به ویژه معلمان یکی از پایه‌های اصلی حمایت از کشور است.
بشار اسد با تمجید از معلم‌هایی که تهدیدهای تروریستها آنان را نترساند گفت: این معلمها با احساس ملی گریایی و بشر دوستانه بالای خود، دریافتند کسانی که تهدیدشان کرده اند، به دنبال متوقف کردن چرخ آموزش سوریه  و محروم کردن دانش آموزان از دریافت دانش هستند تا آنان را در جهل و تاریکی غرق کنند. به همین دلیل این معلمها بر ادامه وظایف خود و خدمت به میهنشان پافشاری کردند.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران


گفت‌وگوهای فنی ایران-عمان درباره تنگه هرمز


حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید