اخوان در انگلیس چه می‌کند ؟!

سه شنبه 12 فروردين 1393
12:07
اخوان در انگلیس چه می‌کند ؟! نخست وزیر انگلیس فرمانی را برای تحقیق درباره فعالیتهای گروه اخوان المسلمین در این کشور صادر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه انگلیسی "تایمز" روز سه شنبه در گزارشی نوشت، "دیوید کامرون" فرمان داده است که به صورت فوری تحقیقاتی در خصوص گروه اخوان المسلمین و فعالیتهای آن در انگلیس انجام شود.
این تحقیقات پس از انتشار خبرهایی در خصوص ارتباط اخوان المسلمین با حلمه به اتوبوس گردشگران در مصر، صورت می‌گیرد. در حمله به اتوبوس گردشگان در مصر 3 انگلیسی کشته شدند.
بررسی تفکرات و فعالیتهای اخوان المسلمین و احتمال بازنگری در سیاستهای انگلیس در قبال این گروه، از جمله موارد این تحقیقات است.
تایمز خاطرنشان کرد؛ آخرین گزارشها بیانگر آن است که اخوان المسلمین از لندن به عنوان مرکز فرماندهی خود و دیدار فرماندهان این گروه در سطح دنیا استفاده می‌کند.
تایمز تأکید کرد که این تصمیم دولت انگلیس با اقدام دولت موقت مصر در تروریستی دانستن گروه اخوان المسلمین پس از برکناری "محمد مرسی" از ریاست جمهوری، در ارتباط است.
این روزنامه انگلیسی افزود، کامرون برای پیروی از روش و سیاستهای مصر و عربستان در قبال اخوان المسلمین و در نظر گرفتن آن به عنوان یک گروه تروریستی، تحت فشار قرار دارد تا این گروه نتواند از لندن به عنوان مرکزی برای عملیات خود استفاده کند.

0% ...

آخرین اخبار

عارف: پیروزی در جنگ 40روزه ثمره مکتب شهید خامنه‌ای است


توصیف «بسیار خوب» فرانسه از توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا


عجب تسلیم بی‌قید و شرطی!


استقبال ریاض از آتش‌بس تهران و واشنگتن


مقام پیشین آمریکا: توقف جنگ با دستاورد راهبردی ایران


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای فنلاندی


استقبال اسپانیا از آتش‌بس/بشریت به فاجعه نزدیک شده بود


استقبال اتحادیه اروپا از آتش‌بس و اعلام حمایت از مسیر دیپلماسی


جنگ علیه ایران و آتش‌بس پرهزینه؛ اعتبار و وجهه بین المللی آمریکا فرو ریخت


به چهارمین ابرقدرت درحال ظهور جهان سلام کنید