هلاکت 40 عضو داعش در حمله ناکام به ارتش عراق

پنج‌شنبه 14 فروردين 1393
16:14
هلاکت 40 عضو داعش در حمله ناکام به ارتش عراق 40 تن از اعضای گروهک تروریستی داعش در حمله ناکام به یک واحد نظامی در نزدیکی بغداد به هلاکت رسیدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در حمله ناموفق اعضای گروهک تروریستی داعش به یکی از یگان های ارتش عراق در اطراف بغداد، 40 نفر از تروریست ها به هلاکت رسیدند.

فرماندهی عملیات نظامی بغداد در بیانیه ای اعلام کرد؛ در حمله ناکام عناصر گروهک موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) به نظامیان عراقی در جنوب بغداد، 40 نفر از عناصر این گروه تروریستی کشته شدند.

گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از "سعد معن" سخنگوی فرماندهی عملیات بغداد حاکیست که نیروهای امنیتی عراق حمله عناصر گروه داعش به یکی از بخش های نظامی در منطقه دویلیبه در بخش یوسفیه درجنوب بغداد را ناکام گذاشتند و موفق شدند که بیش از 40 تروریست وابسته به این گروه را به هلاکت برسانند.

0% ...

آخرین اخبار

اردوغان: نتانیاهو ظالم درس لازم را از مسلمانان خواهد گرفت


پاریس تحقیقات در مورد احتمال دخالت رژیم صهیونیستی در انتخابات فرانسه را آغاز کرد


ترامپ در ۶ ماه بیش از ۱۰۰ بار ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ را تکرار کرد


افزایش جهانی قیمت طلا همزمان با تضعیف دلار آمریکا


نماز عید سعید قربان با حضور ۱۴۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه شد


آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد