هلاکت 40 عضو داعش در حمله ناکام به ارتش عراق

پنج‌شنبه 14 فروردين 1393
16:14
هلاکت 40 عضو داعش در حمله ناکام به ارتش عراق 40 تن از اعضای گروهک تروریستی داعش در حمله ناکام به یک واحد نظامی در نزدیکی بغداد به هلاکت رسیدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در حمله ناموفق اعضای گروهک تروریستی داعش به یکی از یگان های ارتش عراق در اطراف بغداد، 40 نفر از تروریست ها به هلاکت رسیدند.

فرماندهی عملیات نظامی بغداد در بیانیه ای اعلام کرد؛ در حمله ناکام عناصر گروهک موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) به نظامیان عراقی در جنوب بغداد، 40 نفر از عناصر این گروه تروریستی کشته شدند.

گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از "سعد معن" سخنگوی فرماندهی عملیات بغداد حاکیست که نیروهای امنیتی عراق حمله عناصر گروه داعش به یکی از بخش های نظامی در منطقه دویلیبه در بخش یوسفیه درجنوب بغداد را ناکام گذاشتند و موفق شدند که بیش از 40 تروریست وابسته به این گروه را به هلاکت برسانند.

0% ...

آخرین اخبار

ورود وزیر امور خارجه به دوحه


نمایشگاه بین‌المللی تهران ویترینی از توان تولید و صادرات ایران


نخست‌وزیری مالزی: هر تبعه "اسرائیلی" در این کشور شناسایی شود، بلافاصله اخراج خواهد شد


ثبت ملی تشییع پیکر رهبر شهید در فهرست میراث فرهنگی ناملموس


ارتش اقدام خباثت‌آمیز پارلمان انگلیس علیه سپاه را محکوم کرد


پولیتیکو: ترامپ نمی‌داند درگیری با ایران به کجا خواهد انجامید


ارتش اقدام پارلمان انگلیس در «تروریستی» خواندن سپاه را محکوم کرد


توافق تهران و بغداد برای بهبود خدمات و ارتباطات در مسیر اربعین


طلا پایین، نفت بالا؛ نوسان در بازارهای جهانی


تحلیل عطوان از آغاز فروپاشی "اسرائیل" در برخورد با محور مقاومت