فیلم: هلاکت 70 تن از عناصر مسلح نزدیک مرز عراق

جمعه 22 فروردين 1393
15:31
مرکز موسوم به "دیده بان حقوق بشر" سوریه اعلام کرد که در جریان درگیریها بین داعش و عناصر دیگر گروه‌های مسلح در شهر "بوکمال" نزدیک مرز عراق، حدود 70 تن از این عناصر از پای در آمده اند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، تصاویر و فیلم‌های منتشر شده از شهر مرزی بوکمال، اجساد ده‌ها تن از عناصر مسلح را نشان می‌دهد که به نظر می‌آید عناصر داعش پس از آنگه به دام انداختن و بستن دستانشان، آنها را به قتل رسانده‌اند.
مخالفان اعلام کرده‌اند که بیشتر تلفات این درگیری‌ها، از عناصر گروه موسوم به "ارتش آزاد" هستند.
داعش از دیروز برای بیرون راندن عناصر "جبهه النصره" از شهر مرزی "بوکمال"، به این شهر حمله کرده است. داعش سعی می‌کند این شهر و گذرگاه مرزی آن را تحت تصرف خود در آورد. 
مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر، پیش از این، آمار تلفات این درگیری‌ها را 54 تن از طرفین (داعش و جبهه النصره) اعلام کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد


حازم قاسم: ایران مانع تحمیل اراده دشمن بر ملت‌های منطقه شد


کاتس: به لبنان حمله‌ای غافلگیرانه کردیم


نماینده حزب‌الله: تجاوز به لبنان، شکست اسرائیل در ایران را پنهان نمی‌کند


ارتش: دست در دست سپاه قهرمان، لحظه ای از رصد دشمنان غفلت نخواهیم کرد


تقدیر وزارت امور خارجه یمن از پایداری ملت ایران در برابر تجاوزات آمریکا و اسرائیل


مسکو: مساله دریانوردی در تنگه هرمز بدون در نظر گرفتن نظر ایران قابل حل نیست