برای اولین بار در تاریخ، اعتراض انگلیس به صهیونیستها

جمعه 29 فروردين 1393
17:35
برای اولین بار در تاریخ، اعتراض انگلیس به صهیونیستها وزارت خارجه انگلیس، برای نخستین بار در تاریخ، شهرک سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، دولت انگلیس که مانند آمریکا، به حمایت کورکورانه از همه قانون شکنی های رژیم صهیونیستی شهره است، در اقدامی عجیب و بی سابقه در طول تاریخ، تصمیم رژیم صهیونیستی برای احداث شهرک های جدید نزدیک الخلیل را محکوم کرد و آن را اقدامی غیرقانونی برشمرد.

به نوشته روزنامه صهیونیستی "یدیعوت احرونوت" ویلیام هیگ وزیر خارجه انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد: "بریتانیا، تصمیمات اتخاذ شده از سوی مسئولان اسرائیلی برای تغییر وضعیت مساحت گسترده ای از اراضی اطراف شهرک نتیو هافوت برای ایجاد شهرک جدید در الخلیل را غیرقانونی می داند، و آن را محکوم می کند."

وی تاکید کرد که شهرک های صهیونیست نشین غیرقانونی، و مانعی برای دستیابی به صلح هستند.

26

0% ...

آخرین اخبار

طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد