13 کشته در حمله تروریستی در استان واسط عراق

دوشنبه 1 ارديبهشت 1393
18:16
13 کشته در حمله تروریستی در استان واسط عراق العالم -در اثر یک حمله تروریستی که با خودروی بمب‌گذاری شده در پست بازرسی پلیس منطقه الصویره در استان واسط عراق صورت گرفت، دست‌کم 13 نفر کشته و بیش از 30 نفر دیگر زخمی شدند.

به گزارش شبکه خبری العالم، منابع پلیس عراق اعلام کردند که حمله مزبور،  حدود ساعت 11 صبح امروز (دوشنبه) به وقت محلی روی داده و آمار قربانیان این حادثه را تایید کردند.

خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع امنیتی و پزشکی در بغداد گزارش داد: امروز همچنین در اثر یک حمله انتحاری با کمربند انفجاری که در مرکز بعقوبه در شرق بغداد انجام شد، یکی از عابران مجروح شد.

بر اساس این گزارش، حمله مسلحانه تروریست ها با یک خودروی شخصی در خیابان اصلی در اللطیفیه در جنوب بغداد نیز یک کشته و یک زخمی برجای گذاشت.

در موصل در شمال عراق نیز عامل انتحاری سوار بر یک خودروی بمب گذاری شده، در نزدیکی پست بازرسی پلیس در جنوب تلعفر در 80 کیلومتری غرب موصل، خود را منفجر کرد.

این خشونتها در عراق در حالی صورت می گیرد که این کشور در آستانه انتخابات پارلمانی می باشد که قرار است در 30 آوریل جاری برگزار شود.

 بنا به آماری که خبرگزاری فرانسه تهیه کرده، از آغاز سال 2014 تاکنون  2 هزارو 700 نفر در خشونت های سراسر عراق کشته شده اند. 

0% ...

آخرین اخبار

مرشایمر: آمریکا شکست خورده است؛ اعراب به ترامپ التماس کردند جنگ ایران را از سر نگیرد


اردوغان: نتانیاهو ظالم درس لازم را از مسلمانان خواهد گرفت


پاریس تحقیقات در مورد احتمال دخالت رژیم صهیونیستی در انتخابات فرانسه را آغاز کرد


ترامپ در ۶ ماه بیش از ۱۰۰ بار ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ را تکرار کرد


افزایش جهانی قیمت طلا همزمان با تضعیف دلار آمریکا


نماز عید سعید قربان با حضور ۱۴۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه شد


آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است