انتخابات پارلمانی عراق آغاز شد

چهارشنبه 10 ارديبهشت 1393
08:35
انتخابات پارلمانی عراق آغاز شد رأی گیری از مردم عراق برای انتخاب نمایندگان پارلمان جدید آغاز شد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سرانجام درهای بیش از 8 هزار مرکز رأی گیری امروز تحت تدابیر شدید امنیتی به روی رأی دهندگان گشوده شد.

بیش از 9 هزار نامزد برای دست یابی به 328 کرسی پارلمانی در این انتخابات شرکت کرده اند.

با وجود تهدیدهای امنیتی و انفجارها و حملات تروریستی در روزهای اخیر، کارشناسان باتوجه به دعوت مراجع و احزاب و گروه های سیاسی عراق از مردم، پیش بینی کرده اند مردم در این انتخابات حضور چشمگیری را رقم بزنند.

"نوری مالکی" نخست وزیر عراق در نخستین لحظات پس از آغاز انتخابات، با حضور در مرکز رأی گیری هتل "الرشید" در مرکز بغداد رأی خود را به صندوق انداخت.

مالکی پس از انداختن رأی خود به صندوق، از مردم عراق خواست بهترین را انتخاب کنند.

وی شرکت در انتخابات را سیلی محکمی به گوش تروریسم توصیف کرد.

مالکی با اشاره به حضور بسیار گسترده نیروهای امنیتی در انتخابات، تأکید کرد که نیروهای امنیتی دیروز حسن نیت خود را به مردم ثابت کردند.

رأی گیری از عراقی های مقیم خارج از این کشور یکشنبه و دوشنبه گذشته با استقبال بسیار خوب شهروندان عراقی انجام شد.

دیروز هم نیروها و کارکنان نهادهای امنیتی و بیمارستانها و زندانیان در عراق رأی خود را به صندوق انداختند.

انتخابات پارلمانی مهم ترین رویداد در عراق محسوب می شود، زیرا نتایج آن به تعیین رئیس جمهور، نخست وزیر و ترکیب کابینه منتهی می شود.

کمیته عالی انتخابات عراق برای نخستین بار در داخل این کشور جهت شرکت شهروندان در انتخابات پارلمانی برای آنان کارت الکترونیک صادر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد