هلاکت تروریست انتحاری پیش از حمله به زوّار امام هادی(ع)

شنبه 13 ارديبهشت 1393
19:11
هلاکت تروریست انتحاری پیش از حمله به زوّار امام هادی(ع) نیروهای امنیتی شهر سامرا، یک تروریست را که می‌خواست خودروی بمب‌گذاری شده را در میان زوار امام هادی (علیه السلام) منفجر کند، به هلاکت رساندند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "سومریه نیوز"، نیروهای امنیتی استان "صلاح الدین" امروز در جنوب شهر سامرا به ضرب گلوله یک انتحاری را پیش از منفجر کردن خودروی بمب گذاری شده خود در میان زوار امام هادی (علیه السلام ) به قتل رساندند و خودروی بمب گذاری شده نیز در محلی امن و بدون هیچ گونه خسارتی منفجر شد.

فرماندهی عملیات سامراء امروز اعلام کرد که بیش از یک میلیون زائر از استان های مختلف عراق برای زیارت مرقد مطهر امام هادی (علیه السلام) به سامراء آمدند و برنامه تأمین امنیت زوار تاکنون موفقیت آمیز بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است