مخالفت مردم بحرین با گفت و گو با ولیعهد+ فیلم

يکشنبه 14 ارديبهشت 1393
21:38
العالم - مردم بحرین در تازه ترین موضع گیری خود علیه رژیم آل خلیفه گفت و گو با سلمان بن حمد آل خلیفه ولیعهد این کشور را شکست خورده توصیف کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مردم این کشور درراهپیمایی همبستگی با کارگران به مناسبت روز جهانی کارگر، خواستار تشکیل دولت انتقالی به منظورتدوین قانون اساسی جدید برای کشورشان شدند.

مردم بحرین می گویند که دعوت ولیعهد این کشور به گفتگو در ماه فوریه گذشته جدی نبود و هدفش وقت کشی بود.

نیروهای مخالف بحرینی تأکیدمی کنند ملت بحرین پایداری خواهد کرد و سرکوبها و بازداشتها باعث نمی شود که از خواسته های برحق خود دست بردارد.

انقلاب مردم بحرین از سال 2011 آغاز شده و با وجود سرکوب های شدید آل خلیفه با همکاری کشورهای غربی و منطقه بخصوص عربستان سعودی ، تظاهرات ، راهپیمایی و اعتراض ها همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی علی اف با پزشکیان


مدودف: تنگه هرمز سلاح هسته‌ای ایران است


عضو حماس: پذیرش بندهای ایران در آتش‌بس گامی به سوی کاهش سلطه آمریکا است


گفتگوی نخست وزیر ژاپن با پزشکیان


موج‌۱۰۰ وعده صادق ۴؛ تهاجم به بیش از ۲۵ هدف راهبردی دشمن


قدردانی شهباز شریف از مواضع تهران


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای ترکیه ای


اولین تحرکات رژیم صهیونیستی برای اخلال در روند آتش‌بس


پزشکیان: از امروز نیز همچنان کنار هم خواهیم ماند


توصیف تایمز: ترامپ همیشه جا می‌زند