مخالفان بحرینی: دیدار با ولیعهد بی‌فایده بود

يکشنبه 7 ارديبهشت 1393
13:16
مخالفان بحرینی: دیدار با ولیعهد بی‌فایده بود نیروهای "ملی دموکراتیک" مخالف ژیم آل خلیفه تاکید کردند که ورود ولیعهد به گفت وگوی ژانویه 2014 وضعیت بحرانی سیاسی و حقوقی کشور را تغییر نداده است و ادامه سرکوب و بازداشت ها، نمی تواند اعتراضات مردم را متوقف کند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مخالفان در کنفرانس مطبوعاتی در مقر جمعیت وفاق بحرین اعلام کردند: در دیدار با ولیعهد و حتی پس از آن، هیچگونه فعالیتی به منظور ایجاد زمینه حل بحران صورت نگرفته است.

به گفته گروه های مخالف، گفت وگویی که در فوریه 2013 توسط رژیم آغاز شد، جدی نبود و رژیم به اقدام هایش به منظور وقت کشی و پرداخت پول به شرکت های تبلیغاتی به منظور منحرف کردن افکار عمومی درباره واقعی بودن گفت وگو ادامه داد.

این مخالفان تاکید کردند، با وجود ادامه سرکوب و بازداشت مخالفان، مردم بحرین ایستاده اند و هر شخصی که گمان کند این مردم به خاطر بازداشت و سرکوب از مواضعشان دست خواهند کشید، دچار توهم شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید


احتمال پاکسازی کابینه ترامپ از مخالفان «توافق با ایران»


حمله نظامیان اشغالگر صهیونیست به خبرنگار شبکه پرس تی‌وی در جنوب لبنان + فیلم


شیخ نعیم قاسم در پیامی به قالیباف: با صدایی رسا می‌گویم؛ ایران نماد عزت و شرافت است


تأکید قالیباف و نبیه بری بر مسئولیت آمریکا برای ملزم کردن اسرائیل به توقف جنگ


عارف: تنگه هرمز ملک مطلق ایران است


همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


همکاری مشترک ایران و فائو برای حفاظت از گنجینه ژنتیکی


کارشناس برنامه «العین الاسرائیلیه»: قمار آمریکا و اسرائیل در برابر دیپلماسی ایران باخت