دردسر اخوان المسلمین با تعیین استاندارهای جدید

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393
11:26
دردسر اخوان المسلمین با تعیین استاندارهای جدید تعیین استاندارهای جدید در مصر با درگیری‌های خشونت بار در چند شهر همراه شد.

"هشام زعزوع" وزیر گردشگری مصر روز چهارشنبه 29 خرداد 92  در اعتراض به تعیین یک افراطی سابق به عنوان استاندار "الاقصر" از سمت خود استعفا کرد. این استان حاوی آثار باستانی بسیاری از دوران فراعنه است.
از سوی دیگر شاهدان عینی از مجروح شدن ده ها تن در جریان درگیری‌های خشونت‌بار بین اعضا و هواداران گروه اخوان المسلمین و فعالان مخالف با استانداران جدید خبر دادند. این درگیری ها بیشتر در شهرهای "الاقصر"، "الغربیه" و "المنوفیه" بود.
در این درگیری‌ها بر اثر استفاده از گلوله های ساچمه‌ای و سلاح سرد چندین نفر مجروح شدند، و مقر گروه اخوان المسلمین در شهر "طنطا" در آتش سوخت.
از سوی دیگر جبهه نجات ملی مصر تأکید کرد، گروه اخوان المسلمین مصر را به سوی درگیری و خشونتهای هرچه بیشتر می کشاند.
در بیانیه این جبهه آمده است که تعیین 7 استاندار از بین اعضای ارشد گروه اخوان المسلمین بیانگر اهداف این گروه برای سلطه بر دستگاه های دولتی است.
جبهه نجات ملی خاطرنشان کرد، اخوان المسلمین به عمد رهبران اخوانی را در مناطقی به عنوان استاندار تعیین کرده که ساکنان آن با حکومت اخوان مخالفند؛ و این اقدامات موجب آن می‌شود که مصری‌ها اصرار بیشتری برای ریختن به خیابانها در سی‌ام این ماه و درخواست برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری داشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت