انتقاد بی‌سابقه پژوهشگر عربستانی از فرقه وهابیت

يکشنبه 4 خرداد 1393
22:17
انتقاد بی‌سابقه پژوهشگر عربستانی از فرقه وهابیت العالم - یک پژوهشگر عربستانی با انتقاد شدید از "عبد الوهاب" موسس فرقه وهابیت، درباره نفوذ "سم وهابیت" به جامعه این کشور هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حسن فرحان المالکی" در صفحه تویتر خود نوشت: زمان آن فرا رسیده که علت همه بلایا ومصیبت ها یعنی "وهابیت" را بشناسیم.
وی افزود: تا کی حقیقت را بپوشانیم؟ بس است؛ به ستوه آمده ایم؛ این فرقه را به کناری نهید تا در صلح و آرامش زندگی کنیم.
این پژوهشگر عربستانی در ادامه نوشت:  دل های ما پاک و سپید بود و چیزی به نام "وهابیت" را نمی شناختیم تا این که سم وهابیت از طریق برنامه های درسی [به جامعه] نفوذ کرد و میان ما تخم دشمنی و نفرت پاشید.
مالکی خاطر نشان کرد: 3 قرن است که وهابیت با هر ملتی مواجه شده تفرقه و شکاف را به میان آن ملت برده است؛ همه حکومت ها را تکفیر کرده و محکمات و متشابهات [قرآن] را جابجا کرده است.

وی افزود: 3 قرن است که این جریان را به اسامی گوناگون -غیر از اسم اصلی اش- می خوانیم: تندروی، اخوان، جهیمانیه، داعش، جریان تکفیری ... ما را راحت کنید و بگویید "وهابیت".
مالکی در پایان خطاب به سران فرقه وهابیت نوشت: رهایمان کن تا اسلام واقعی را بشناسیم؛ اسلام قرآن، اسلام شناخت و اخلاق و صلح و حقوق انسان ها را بشناسیم.

 

0% ...

آخرین اخبار

پیام مقاومت و هشیاری ملت ایران در تشییع و بدرقه امام شهید (ره) + فیلم


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان


سپاه با ۱۰ موشک بالستیک پایگاه‌های آمریکا را درهم کوبید


راهپیمایی وفاداری به رهبر شهید از عراق تا مشهد


هشدار قاطع نیروی دریایی سپاه؛ در تنگه هرمز دخالت نکنید


سیل جمعیت در مشهد مقدس برای تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب (ره) + فیلم


محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است


سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد


قالیباف: تشییع تاریخی رهبر شهید در عراق اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود


واقعه ای عظیم که ترامپ را به جنون کشانده است!


پربیننده ترین خبرها

نماینده پارلمان لبنان در گفتگو با العالم: ترامپ ایران را با کشورهای دیگر اشتباه گرفت؛ اتحاد داخلی او را شوکه کرد


شهید خامنه‌ای با تسلیح کرانه باختری، معادلات را تغییر داد/ حضور میلیونی در مراسم تشییع، پیام جهانی علیه استکبار است


پیکر شهید آیت الله سید علی خامنه‌ای (ره) جهت آمادگی برای برگزاری مراسم تشییع در نجف و کربلا که امروز چهارشنبه برگزار می‌شود، از نجف اشرف منتقل شده است.


آیین رسمی استقبال از پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در عراق با حضور پزشکیان برگزار شد


برخی منابع خبری از شنیده شدن صدای چند انفجار در محدوده قشم و سیریک و فعال شدن پدافند هوایی خبر دادند.


تلویزیون ایران: صدای 7 انفجار در حوالی روستای «طاهروی» در سیریک، جنوب ایران، شنیده شد.


وزارت امور خارجه ایران: ما ایالات متحده را مسئول نقض تفاهم‌نامه می‌دانیم.


سنتکام از حمله به برخی مناطق ایران خبر داد


وقوع انفجارهای جدید در جزیره قشم و در مجاورت شهر سیریک در جنوب ایران


پزشکیان پس از شرکت در مراسم استقبال از پیکر پاک رهبر شهید انقلاب، نجف اشرف را به مقصد تهران ترک کرد.


کربلا برای تشییع رهبر شهید امت آماده می شود+ فیلم