انتقاد بی‌سابقه پژوهشگر عربستانی از فرقه وهابیت

يکشنبه 4 خرداد 1393
22:17
انتقاد بی‌سابقه پژوهشگر عربستانی از فرقه وهابیت العالم - یک پژوهشگر عربستانی با انتقاد شدید از "عبد الوهاب" موسس فرقه وهابیت، درباره نفوذ "سم وهابیت" به جامعه این کشور هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حسن فرحان المالکی" در صفحه تویتر خود نوشت: زمان آن فرا رسیده که علت همه بلایا ومصیبت ها یعنی "وهابیت" را بشناسیم.
وی افزود: تا کی حقیقت را بپوشانیم؟ بس است؛ به ستوه آمده ایم؛ این فرقه را به کناری نهید تا در صلح و آرامش زندگی کنیم.
این پژوهشگر عربستانی در ادامه نوشت:  دل های ما پاک و سپید بود و چیزی به نام "وهابیت" را نمی شناختیم تا این که سم وهابیت از طریق برنامه های درسی [به جامعه] نفوذ کرد و میان ما تخم دشمنی و نفرت پاشید.
مالکی خاطر نشان کرد: 3 قرن است که وهابیت با هر ملتی مواجه شده تفرقه و شکاف را به میان آن ملت برده است؛ همه حکومت ها را تکفیر کرده و محکمات و متشابهات [قرآن] را جابجا کرده است.

وی افزود: 3 قرن است که این جریان را به اسامی گوناگون -غیر از اسم اصلی اش- می خوانیم: تندروی، اخوان، جهیمانیه، داعش، جریان تکفیری ... ما را راحت کنید و بگویید "وهابیت".
مالکی در پایان خطاب به سران فرقه وهابیت نوشت: رهایمان کن تا اسلام واقعی را بشناسیم؛ اسلام قرآن، اسلام شناخت و اخلاق و صلح و حقوق انسان ها را بشناسیم.

 

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه