کشف انبار سلاح صهیونیستی و آمریکایی

جمعه 9 خرداد 1393
18:37
کشف انبار سلاح صهیونیستی و آمریکایی ارتش سوریه در 18 خرداد 1392 در جریان عملیات پاکسازی حومه شهر قصیر مقادیر زیادی سلاح از جمله سلاحهای ساخت رژیم صهیونیستی و آمریکا را کشف کرد.

تلویزیون سوریه در گزارشی اعلام کرد که ارتش سوریه یک مخفیگاه مهم گروههای تروریستی را در بویضه شرقی کشف کرد. در داخل این مخفیگاه تونلی وجود داشت که در آن انواع سلاح و مهمات انباشته شده بود.
یکی از نیروهای ارتش سوریه گفت: هنگام جستجو و پاکسازی منطقه بویضه این پناهگاه و مخفیگاه افراد مسلح را کشف کردیم.
وی افزود: مقادیر زیادی سلاح و مهمات در این مخفیگاه پیدا شد از جمله گلوله ها و مهمات زرد رنگ ساخت اسرائیل . همچنین نوشته روی خمپاره ها بیانگر اسرائیلی بودن آنهاست.
در این تونل انواع سلاح از جمله خمپاره های 60میلی متر ، خمپاره انداز ضد زره ، موشکهای لاو ، موشکهای حرارتی ، انواع موشک و تیربار ، گلوله های انواع خمپاره ها ، گلوله های ضد زره ، مینهای ضد زره ، خمپاره اندازه های بی 10،انواع تفنگهای تک تیراندازان ، انواع آتشبار و تیربارهای ضد هواپیما کشف شده است.
حمایت رژیم صهیونیستی، آمریکا، کشورهای غربی و عرب خلیج فارس از مخالفان سوری و گروههای تروریستی برای کشتن ملت سوریه و نابودی این کشور، هم اکنون بیش از پیش بر همگان آشکار شده است.
یکی از افسران ارتش سوریه گفت: ارتش به عملیات خود علیه گروههای مسلح تروریستی ادامه می دهد. نیروهای ارتش پس از پاکسازی مسعودیه و صالحیه دیروز بویضه شرقی را نیز پاکسازی کردند.
نیروهای ارتش سوریه توانستند روستای بویضه شرقی را که آخرین پایگاه گروه های تروریستی در شمال قصیر است، ظرف چند ساعت تحت کنترل خود در آورند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت