پاسخ صهیونیست ها به دولت وحدت ملی فلسطین

پنج‌شنبه 15 خرداد 1393
10:27
پاسخ صهیونیست ها به دولت وحدت ملی فلسطین العالم - بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به وحدت فلسطینیان و تشکیل دولت وحدت ملی، مجوز ساخت هزار و 500 واحد مسکونی در شهرک هایی در قدس و کرانه باختری را تصویب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه صهیونیستی "معاریو" نوشت: هزار و صد واحد مسکونی در کرانه باختری و چهارصد واحد در قدس اشغالی ساخته خواهد شد.

"اوری آریل" وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی گفت: این پیامی مناسب به تشکیل دولت فلسطین است.

نمایندگان شهرک های صهیونیست نشین کرانه باختری هفته قبل در دیدار با نتانیاهو از وی صدور مجوز شهرک سازی را خواستار شده بودند. 

به نوشته منابع صهیونیستی، نتانیاهو روز یکشنبه در جلسه کابینه، پیشنهاد "نتالی بنت" رییس حزب "خانه یهودی" درباره توقف آزادسازی اسرای فلسطینی را  به عنوان گامی دیگر در برابر دولت وحدت ملی فلسطین تصویب خواهد کرد. 

دولت وحدت ملی متشکل از وزیران حماس و فتح این هفته فعالیت خود را در شرایطی آغاز کرد که با مخالفت شدید رژیم صهیونیستی مواجه شد.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام شبکه آموزش دیده عناصر تروریستی در فارس


سردار کارگر: میدان نبرد در اختیار ایران است


غزه: وقتی که دارو به رؤیایی محال تبدیل می شود +فیلم


حملات پهپادی حزب الله به مواضع رژیم صهیونی در جنوب لبنان


روایت اول از جنگ تحمیلی سوم و لحظه تنگه هرمز


غریب‌آبادی: ایران منطق صلح‌طلبی همراه با قدرت را دنبال می‌کند


عامل ارسال اطلاعات صنایع دفاعی کشور اعدام شد


شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!