پاسخ صهیونیست ها به دولت وحدت ملی فلسطین

پنج‌شنبه 15 خرداد 1393
10:27
پاسخ صهیونیست ها به دولت وحدت ملی فلسطین العالم - بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به وحدت فلسطینیان و تشکیل دولت وحدت ملی، مجوز ساخت هزار و 500 واحد مسکونی در شهرک هایی در قدس و کرانه باختری را تصویب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه صهیونیستی "معاریو" نوشت: هزار و صد واحد مسکونی در کرانه باختری و چهارصد واحد در قدس اشغالی ساخته خواهد شد.

"اوری آریل" وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی گفت: این پیامی مناسب به تشکیل دولت فلسطین است.

نمایندگان شهرک های صهیونیست نشین کرانه باختری هفته قبل در دیدار با نتانیاهو از وی صدور مجوز شهرک سازی را خواستار شده بودند. 

به نوشته منابع صهیونیستی، نتانیاهو روز یکشنبه در جلسه کابینه، پیشنهاد "نتالی بنت" رییس حزب "خانه یهودی" درباره توقف آزادسازی اسرای فلسطینی را  به عنوان گامی دیگر در برابر دولت وحدت ملی فلسطین تصویب خواهد کرد. 

دولت وحدت ملی متشکل از وزیران حماس و فتح این هفته فعالیت خود را در شرایطی آغاز کرد که با مخالفت شدید رژیم صهیونیستی مواجه شد.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران