حمله رژیم صهیونیستی به تلویزیون فلسطین

جمعه 16 خرداد 1393
18:13
حمله رژیم صهیونیستی به تلویزیون فلسطین نظامیان رژیم صهیونیستی روز جمعه با حمله به ساختمان تلویزیون فلسطین در شهر قدس اشغالی،2 خبرنگار و میهمان برنامه را بازداشت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری فلسطینی "معا"، کارکنان تلویزیون فلسطین می گویند، مقر مرکز اطلاع رسانی "پال مدیا" در منطقه "جبل الزیتون" توسط خودروهای صهیونیستی به محاصره درآمد و نظامیان صهیونیست به بهانه غیرقانونی بودن برنامه در حال پخش، آن را متوقف کردند.  

اشغالگران صهیونیست، "نادر بیبرس" مدیر تولید برنامه "صبح بخیر قدس"، "اشرف شویکی" خبرنگار و مهمان برنامه "علاء الحداد" عضو کمیته خانواده های اسرا و زندانیان قدس را بازداشت کردند.  

نظامیان صهیونیست تلویزیون فلسطین را به پخش برنامه های تحریک کننده به خشونت علیه مقامات اسرائیلی متهم کردند. 
 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تظاهرات ضد جنگ در انگلیس؛ معترضان جنگ افروزی علیه ایران را محکوم کردند+ فیلم


تکرار تناقض گویی ترامپ: همچنان در حال کار برای توافق با تهران هستیم/ تهدید به حمله شدید به ایران


سردار شکارچی: در برابر تهدیدات نظام سلطه، پاسخی کوبنده‌تر خواهیم داد


سفیر مصر در دیدار با نبیه بری: توافق اسلام‌آباد پیامدهای مثبتی بر لبنان خواهد داشت


ارتش عراق: پرونده انحصار سلاح وارد مرحله اجرایی شده است


نگاهی به موازنه جدید بازدارندگی ایران، از ضاحیه تا تهران+ فیلم


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس با معاون وزیر خارجه روسیه


اردوغان: شبکه آدم‌کش نتانیاهو ترکیه را نیز تهدید می‌کند


سفیر ایران در روسیه: بربرها هم به مخازن آب حمله نمی‌کردند


اسرائیل اصابت ناشی از حملات ایران به پایگاه هوایی خود را تایید کرد