انتظار رژیم صهیونیستی از محمود عباس

شنبه 17 خرداد 1393
11:34
انتظار رژیم صهیونیستی از محمود عباس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت، در صورت آشتی محمود عباس با حماس، از او خواهیم خواست بر غزه مسلط شود و حماس را خلع سلاح کند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "موشه یعلون" در نشستی در وزارت جنگ رژیم اشغالگر قدس گفت: "محمود عباس قادر نیست بر غزه مسلط شود."

وی افزود: "اگر عباس با حماس آشتی کند، از او درخواست خواهیم کرد بر غزه مسلط شود و حماس را خلع سلاح کند، اگر این کار را انجام نداد، ثابت خواهد شد که آشتی، نمایشی دروغین بیشتر نبوده است که هدف از آن، فریفتن جهان است".

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با مطرح کردن ادعای عجیب صلح طلبی این رژیم گفت: "اگر ریاست تشکیلات خودگردان آن گونه که جهان می پندارد، میانه رو است، چرا اسرائیل را به عنوان کشوری یهودی به رسمیت نمی شناسد؟ آن ها نمی خواهند به جنگ با اسرائیل پایان دهند به همین سبب همکاری با آن ها بی فایده است."

یعلون پیش از این نیز در گفت وگو با شبکه 2 رژیم صهیونیستی، از پذیرش محمود عباس به عنوان شریک سازش خودداری کرده و گفته بود: "او شریک صلح نیست، او نمی خواهد اسرائیل را به عنوان کشور یهودی به رسمیت بشناسد، با این حال انتظار دارد که اسرائیل، فلسطین را به عنوان کشوری خالی از یهودیان به رسمیت بشناسد."

26

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران